Newtech

Bir İki Cümle ile Dikkat Çeken Diğer Ürünler

-

Toyota’nın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeyi planladığı sürücüsüz aracı e-Palette. 4 metre ile 7 metre arasında değişen 3 farklı boyutu olan elektrikli araçta ön cam ve sabit koltuklar bulunmuyor

Saatte 22 mil hız yapabilen elektrikli kaykay.

İsviçreli saat firması ZeTime dünyanın ilk hibrid saati. Saat hem akıllı saat hem de klasik kadrana sahip.

Pepcom’un Roader Time Machine Kamerası. Kamera’nın tuşuna bastıktan 10 saniye sonra fotoğraf çekiyor. Çektiği fotoğraf veya videolar sadece 10 saniyelik.

XYZprintin­g da Vinci Nano 3D yazıcı, 300 dolar gibi makul fiyatıyla 3D yazıcı teknolojis­ini herkes için ulaşılabil­ir bir hale getirmeyi hedefliyor.

Sony LSPX-A1 yapay mermer, ahşap görünümlü raf 4K projektör, 120 inç’lik görüntü oluşturabi­liyor. Ayrıca cihaza bağlı üç orta düzey hoparlörde var. Cihazın fiyatı 30 bin dolar.

Hyundai’nin hidrojen yakıtlı yeni aracı 120 kW’lık bir e-motorla donattılmı­ş. Üç 700 barlık hidrojen tank ve 1.56 kWh’lık lityum iyon pil ile dolum başına 350 kilometrey­i aşmayı hedefliyor. Aracın 2018 yılının sonlarında satışa sunulması bekleniyor.

Delta’nın Alexa destekli musluğu, suyun açılıp kapatılmas­ı, sıcaklığın ayarlanmas­ı gibi durumlar için sesli komut kullanmaya olanak tanıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye