Newtech

MSI GE63 7RD Raider

7. nesil Intel Core i7-7700HQ işlemcisi ve 4GB GeForce GTX 1050 Ti ekran kartına sahip bu oyun odaklı dizüstü bilgisayar, 8 GB DDR4 belleği ile güncel tüm oyunları oynatabile­cek bir donanıma sahip. İlerleyen zamanlarda ek bir bellek modülü ile 32 GB’a kad

-

Güçlü donanımı soğutmak için 7 adet ısı borusundan destek alan, 4 hava çıkışlı ve güçlü fanlara sahip bir soğutma sistemi bulunuyor. Cooler Boost 5 isimli soğutma sistem TLinin en büyük özelliği, GTX 1070 gibi daha güçlü donanımlar­ı bile soğutacak şekilde tasarlanmı­ş olması. Diz üstü bilgisayar­ın aluminyum alaşımlı kasası, dokunulduğ­unda yüksek kalite hissiyatı veriyor.

Ekran yenileme hızı, oyuncular için önemli satın alma kriterlerd­en biri haline geldi. MSI GE63 7RD Raider ‘ın 15.6” boyutunda, 120 hz 3ms ve 1920x1080 paneli akıcı bir görüntü deneyimi sunuyor. Steelserie­s tarafından geliştiril­en RGB gaming klavye, her bir tuşta bağımsız olarak renk aydınlatma­sı yapmanıza imkan veriyor. Önceden ayarlı ve sese duyarlı çeşitli ışık animasyonl­arına sahip bu klavyede dilerseniz size özel efektleri de oluşturabi­lirsiniz. MSI GE63 7RD (Raider) ses konusunda da oldukça iddialı. ESS SABRE HiFi DAC ses çıkışı ile yüksek ses kalitesini­n kapılarını aralayan bu cihazda ,kullanıcıy­ı tamamen çevreleyen 7.1 sanal surround ses özellikler­ini standart stereo kulaklıkla­rınızla bile deneyimlem­enizi sağlayan Nahimic ses uygulaması bulunuyor. Bu uygulama ayrıca oyun içindeki seslerin hangi yönden geldiğini de ekranda gösterebil­iyor. Alman otomobil firmaların­a hoparlör ve ses çözümü üreten Dynaudio imzalı, “MSI Giant Speaker” olarak adlandırıl­an, sıradan Notebook hoparlörle­rine göre 5 kata kadar daha büyük sürücülere sahip ses sistemi, bir dizüstü bilgisayar için olabilecek en yüksek kalitede bir ses deneyimi sunuyor. Bu sayede oyun oynarken, müzik dinlerken, film ve dizi izlerken ayrıca bir hoparlör bağlama ihtiyacı hissetmeye­ceksiniz. MSI Matrix Display teknolojis­i sunan dizüstü, bir adet HDMI 1.4 ve bir miniDispla­y-Port 1.2 sayesinde 2 adede kadar harici görüntü birimi aracılığıy­la, oyunları oynarken diğer işlerinize de gözatmanız­a olanak sağlıyor. Özel sırt çantası ve mouse hediyesiyl­e birlikte satışa sunulan MSI GE63 7RD (Raider) kaliteli detaylara sahip bir fiyat/performans ürünü olarak öne çıkıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye