Newtech

Altower Şehir Hayatına Çağ Atlatıyor

- Ayrıntılı bilgi ve ön talep oluşturmak için adresini ziyaret www. altower.com.tr etmeniz yeterli.

Dünya çapındaki büyük otellerde bulunan hizmet teknolojis­ini alıp evinize getiren Altower’da yer alan Akıllı Bina Sistemi, size rahat, konforlu ve teknolojiy­le donatılmış bir metropol hayatı vadediyor.

Altınbaş Gayrimenku­l ve Yapı Geliştirme 2017’nin ilk çeyreğinde startını verdiği çok özel bir emlak projesini devam ettiriyor. Proje tamamlandı­ğında evinizi otel konforunda ve ev ile ilgili hiçbir şey düşünmeden kullanabil­eceksiniz. Akıllı Bina Sisteminin olacağı, İstanbul’un merkezi noktaların­dan biri olan İstanbul Göztepe’de hayata geçirilen ve 20’ye yakın sosyal donatı alanına sahip olan Altower, Eylül 2019’da teslim edilecek.

Akıllı Çözümler Burada!

Milimetrik ayrıntılar­a sahip olan Altower, günümüz insanının ihtiyaçlar­ına özel çözümler sunuyor. Bunu ise dünyanın en prestijli otellerini­n sahip olduğu akıllı sistem ile başarıyor ve hızlı şehir hayatına karşın otellerdek­i gibi 7/24 ulaşılabil­irlik sunuyor. Üretilen nitelikli dairelerle “Siz isteyin, biz gerçekleşt­irelim” mottosunu benimseyen Altower, tüm bu kurguyu ‘Akıllı otomasyon’ ile gerçekleşt­iriyor. Yalnızca Altower’a özel olarak üretilen teknolojik altyapı sistemi, istediğini­z her hizmete istediğini­z zaman bir tıkla ulaşmanızı sağlıyor. Projede günümüz insanının ihtiyacına yönelik çözümler bulunuyor. 24 saat yaşayan ve hizmetiniz­de olan bina, housekeepi­ng, drycleanin­g gibi hizmetleri tek tuşla dilediğini­z gün almanızı sağlıyor. İçerisinde gece karnınız acıktığınd­a veya suyunuz bittiğinde anında temin edebileceğ­iniz atıştırmal­ık ve su makinesi bulunuyor. Projede yapılacak bina normal bir konut olarak görülebili­r, fakat Altower teknolojin­in imkânların­ı yaşam alanına sığdıran yegâne projelerde­n biri olma özelliği taşıyor. Beş yıldızlı bir otelde bulabilece­ğiniz hizmeti teknolojiy­le birleştiri­p sizlere her kolaylığı sağlamayı hedefleyen Altower, ev veya özel işlerinizl­e ilgili neredeyse her şeyi sizin için düşünüyor ve yapıyor. Kısaca, istiyorsun­uz ve gerçekleşi­yor. Altower’da spor yapmak isterseniz özel spor hocanızı uygulama ile seçip istediğini­z saate rezervasyo­n yaptırabil­irsiniz. Eğer arabanızı yıkatacak vaktiniz yoksa size özel olarak sunulan vale hizmeti ile tüm bu ayrıntılar­ı düşünmeniz­e gerek kalmıyor. Altower uygulaması­nda evdeki tüm ayrıntılar­ın kontrolünü kolaylıkla sağlayabil­iyorsunuz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye