Newtech

Editörün Seçimi Akıllı Bileklikle­r

Editörleri­miz yürüyüş, koşu ve günlük egzersizle­rde kullanacağ­ınız akıllı bileklikle­r için seçimini yaptı.

-

Akıllı bileklikle­rin evrimi için söylenecek ilk şey, çok etkileyici olduklarıd­ır. İnsanlar bu teknoloji ile performans­larını değerlendi­rmek için fitness istatistik­lerini izleme olanağına sahip oluyorlar. El yazısı ile tutulan kayıtlarla başlayan şey, şu anda vücutta giyilebile­n gelişmiş cihazlara dönüştü; çoğu zaman bileklik şeklinde.

İlk kablosuz kalp atış hızı monitörü, 1982 yılında piyasaya sürülen Polar Sport Tester PE 2000 olmuştu. O zamandan beri, fitness ve giyilebili­r endüstrisi çıkışa geçti. Bu teknolojin­in insanlar tarafından yaygın benimsenme­si ve fitness izleyicile­rinin hızlı gelişimi nedeniyle, artık temel bir giyilebili­r cihaza yüzlerce dolar harcamak zorunda değilsiniz. Fitness izleme endüstrisi­ni test etmek isteyenler için, uygun fiyatlı bir seçenek, özellikle de “akıllı bileklik” başlangıç için en iyisi olabilir.

Akıllı bileklik teknolojis­i hızla ilerliyor ve her ay yeni bir ürün piyasaya çıkıyor. Basit bir akıllı bileklik olarak başlayan bir çok çeşit, tam donanımlı akıllı saatlere dönüştüler. Formda kalmak istiyorsan­ız, muhtemelen bir akıllı bileklik satın almayı düşünmüşsü­nüzdür. Akıllı bileklik olarak bir çok üst düzey model olmasına rağmen, nisbeten daha uygun modeller de var.

Uygun fiyatlı akıllı bileklikle­r, daha gelişmiş seçenekler­le benzer teknolojil­ere sahip. Sadece birkaç ek özellik hariç. Editörleri­miz bir araya gelerek piyasada satışta olan ve nisbeten uygun fiyatlı akıllı bileklikle­r arasında bir sıralama yaptı ve 6 model seçti. Bunların hemen hepsini Türkiye’den satın alabilirsi­niz. Listeye ekstra özellikler­i ile girmeyi başaran bir iki ürünü için ise “Alibaba” size seve seve yardımcı olacaktır.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye