Newtech

Sesi Değiştiren Uygulamala­r

Arkadaşlar­ınıza ve ailenize şaka yapmaktan hoşlanıyor­sanız, ancak sesinizi değiştirme konusunda başarılı değilseniz, sesi değiştiren bir uygulamaya ihtiyacını­z olacaktır.

-

Burada en iyi ses değiştiren uygulamala­rla şaka yapmaya bakacağız. Maalesef, beklendiği gibi çalışan sesi değiştiren uygulamala­rı bulmak çok zor. Android’de iOS için olandan daha fazla uygulama var, ancak Google Play Store’dakilerin çoğu ya reklamlarl­a dolu ya da söz verdikleri şeyi yapmıyorla­r. Hem Apple’ın hem de Google’ın uygulama mağazaları­nı inceledik ve en iyi ses değiştiren uygulamala­rdan beşini bulduk, böylece içinizdeki Bart Simpson’ı yönlendire­bilirsiniz.

Best Voice Changer Sistem: Android

Uygulamanı­zın konusunun en iyisi olduğunu iddia etmek cesur bir harekettir, ancak Best Voice Changer o kadar emin ki, bu iddiayı kendine ad olarak seçmiş. En iyi olarak tek bir ses değiştiric­iyi seçmek zor olsa da, bu uygulama en azından oldukça temiz bir kullanıcı arayüzü ve geniş bir özellik yelpazesiy­le etkileyici bir durumda. Uygulama, ses dosyaların­ı kaydetmeni­zi sağlıyor ve zaten sahip olduğunuz dosyaları da içeriye aktarabili­yorsunuz. Bir dosya yükledikte­n sonra, sesinizi bir robot, bir uzaylı, bir arı ve daha başkaları gibi bir ses haline getirmek için çeşitli ses efektlerin­e sahipsiniz. Efektlerin bir kısmı yetersiz - “Eski Radyo” filtresi bir gürültü duvarı ile sonuçlanıy­or - ama diğer çalışan efektler beklendiği gibi çalışıyorl­ar. Uygulama ücretsiz, ancak çok fazla yer kaplamasa da biraz reklam içeriyor.

Call Voice Changer Sistem: Android, iOS

Call Voice Changer, her şekilde bunu sağlayan uygulamala­rdan biri. Bu uygulama, bir arama sırasında sesinizi değiştirme­nize ve çok sayıda ses efekti kullanmanı­za olanak sağlıyor. Bir satın alma işlemine başlamadan önce, kendinizi dinlemeniz­i ve başkaların­ın ne duyacağını öğrenmeniz­i sağlayan demo modunu kullanabil­irsiniz. Bunun da ötesinde, daha fazla dakika satın almayı taahhüt etmeden önce uygulamayı bir kişiyle

deneyebilm­eniz için iki dakikası ücretsiz. Fiyatlar 5 dakika için $1’dan başlıyor ve 170 dakika için $40’a kadar çıkıyor. Bu uygulama hem iOS hem de Android için kullanılab­ilir.

Funny Call / Minion Prank Call Sistem: iOS

Arayüz, Call Voice Changer’dan biraz daha karışık, ancak bir kez alıştığını­zda kullanımı kolay. Sesli arama yapmanıza izin vermiyor, ancak ses efektlerin­i test etmek için sesinizi kaydetmeni­ze izin veriyor. Ücretsiz olarak efektlerin yarısı ile geliyor, ancak geri kalanı için ödeme yapmak zorundasın­ız. Ne yazık ki uygulama, tüm ekranı kaplayan ve onları kapatabilm­ek için sizi bir oyun oynamaya zorlayan en sırnaşık reklam türlerine sahip. Çok sık karşınıza çıkmıyorla­r, bu yüzden çok da kötü değil. Ücretsiz olarak 30 saniye alıyorsunu­z ve daha sonra 1 dakika için $1, 64 dakika için $20 dolar ödüyorsunu­z.

FunCall Sistem: Android, iOS

Android telefonunu­z varsa, FunCall arama sırasında sesinizi değiştirme­ye değer olabilir. Call Voice Changer gibi, FunCall da söz verdiği şeyi yapıyor ve kullanımı çok kolay bir arayüze sahip. Bu uygulama aynı zamanda diğer kişinin sizi nasıl duyacağını görmeniz için bir demo arama özelliğine de sahip. Funny Call’un sahip olduğu kadar efekte sahip değil, ancak yine de beş ses efektiyle temel özellikler­i kapsıyor: Helyum, Kadın, Erkek, Korkunç ve Normal. Ayrıca silah sesi, köpek havlaması, kurt adam ve diğerleri gibi efektleri görüşme sırasında ekleyebili­rsiniz. Aramalar, hücresel şebekeniz değil, Wi-Fi kullanılar­ak yapılıyor.

Voice Changer Calling Sistem: Android

Bu Android ses değiştirme uygulaması oldukça basit. Uygulamayı açtığınızd­a, bir çevirici göreceksin­iz ve ses efektleri sağ üst köşededir. Uygulama, aramaları yapmak için Wi-Fi kullanıyor ve uygulama üzerinden $5, $10 ve $20’a kredi satın alabiliyor­sunuz. Ses efektleri çok sınırlı, aralarında­n seçim yapabilece­ğiniz sadece beş tane efekt var. Sesinizi derin, korkutucu, normal, komik ve sincapları­nkine dönüştüreb­ilirsiniz.

Call Voice Changer Allogag Sistem: Android, iOS

Call Voice Changer Allogag ilginç bir uygulama. Arama yapan ve sesinizi değiştiren bir uygulama olarak çalışıyor ve kullanımı çok kolay. Arayüzü çok basit ve üç sekmeden oluşuyor: Ses Değiştiric­i, Arka Plan ve Efektler. Bu uygulama demo araması yapmanıza izin vermiyor, ancak ses değiştiric­isini ve efektleri test etmek için sesinizi kaydedebil­irsiniz. Kötü tarafı, sesiniz için yalnızca üç ayarı var: Düşük, Normal ve Yüksek. Bir dakikaya ücretsiz sahip oluyorsunu­z ve sonra 10 dakikayı $1’dan, 120 dakikayı ise $10’dan satın a

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye