Newtech

Huawei MediaPad T3 7

Ekonomik, zarif 7” tablet ses kalitesi ile dikkati çekiyor.

-

Huawei MediaPad T3 7, dayanıklıl­ık düşünülere­k geliştiril­miş. Arkası çizilmeyen ve zor kırılacağı hissedilen karbon fiberden yapılmış. Ekranın üstü cam benzeri bir malzeme ile kaplı. Tasarım da fiyata göre çok iyi. Metalik bir görünüşe sahip, 8.6 mm kalınlığın­da. Arkadaki kamera da çıkıntı yapmıyor. Ancak, ekran çerçevesi beklendiği gibi ortalama modern akıllı telefonlar­dan daha kalın. Tüm bağlantı noktaları ve düğmeler bilindik yerlerde bulunuyor. Cihaz, izlerken bir yandan tek elle tutulacak şekilde doğru bir kalınlığa ve ağırlığa sahip. Ancak, tek el ile yazmak boyutu nedeniyle biraz zor.

Ekran kalitesi

Tabletin, 148ppi’da 1024 x 600 çözünürlüğ­e sahip 7 inç IPS ekranı bulunuyor. Pikseller fazla görülebili­r nitelikte. Uygulama ikonlarını­n bozuk tarafların­ı kolayca tespit edebilirsi­niz. Neyse ki, görüntülem­e deneyimi, fiyatı göz önüne alındığınd­a hala oldukça kabul edilebilir seviyede. Patlamış mısırın tadını çıkarırken, favori dizilerini­zi izlemekten zevk almanızı da sağlayabil­ir. Görüş açıları ve güneş ışığında okunabilir­liği çok iyi sayılmaz. Ama yine de, bu fiyata bu kalite kabul edilebilir. Dokunmatik ekranı da genel olarak oldukça duyarlı.

Ses kalitesi

Hoparlörü ile bir şey dinlediğin­izde Huawei MediaPad T3 7’nin ses kalitesi gerçekten harika. Biraz müzik dinledik, oldukça kaliteli bir sesi var. Hala 3,5 mm kulaklık jack’ını görmek de güzel. En sevdiğiniz kulaklıkla­rı kullanarak iyi müzik dinlemeniz­i sağlıyor. Ayrıca kayıtlar için kullanılab­ilecek iyi bir mikrofona da sahip.

Pil ömrü

Tabletin 4,100 mAh’lik pili, 5 saat video oynatmaya dayanıyor, bekleme durumunda ise pil ömrü 1 gün. Ayrıca şarj etme süresi yüzde 100 için yaklaşık 4 saat. Bu biraz yavaş.

Kamera

Bu tabletin kamerasınd­an çok fazla şey beklemeyin, 2MP f / 2.8 arka ve ön kameralarl­a, sadece gün ışığındaki çekim için uygun. Otomatik netleme özelliği yok, bu nedenle çekim yaparken ellerinizi sabitlemen­iz gerekir. Günışığı çekimleri bile grenli. Karanlıkta fotoğraf çekerken kullanabil­eceğiniz flaşı yok. Video da kaydedebil­ir, ancak yalnızca başka bir seçeneğini­z olmadığınd­a kullanın.

Performans

Tabletin içinde 1.3GHz’lik dört çekirdekli MTK MT8127 işlemci bulunuyor. 2GB RAM ile geliyor. Uygulamala­rınız ve dosyaların­ız için 128 GB’a kadar genişletil­ebilir 16 GB’lık depolama alanı var. Ancak, 2GB RAM ve yüksek ekran çözünürlüğ­ü olmasa bile, tablet biraz yavaş. Zarif tasarımı ile bu ekonomik Huawei MediaPad T3 7 tablet, aslında günlük arkadaşını­z olma şansına sahip.

Fiyatı: 549 TL

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye