Newtech

Bahçede Müzik

Yaz mevsiminin olmazsa olmazı ‘bahçe keyfini’ müzikle artırmanız için her bütçeye uygun, en şık, en yetenekli hoparlörle­ri bir araya getirdik.

-

Güneşin pozitif enerjisi yüzünü iyiden iyiye göstermeye başlarken havalar da hızla ısınıyor. Bahçelere kurulan masalar, sandalyele­r derken de yaşam tüm dinamizmiy­le dış mekanlara taşınıyor. Bizler de Newtech ekibi olarak yaz mevsiminin olmazsa olmazı bahçe keyfini müzikle artırmanız için en şık, en yetenekli hoparlörle­ri bir araya getiriyoru­z. Listede 100 TL’nin altında da modeller var 10.000 TL sınırında da…

Bose SoundLink Micro

Bose SoundLink Micro Bluetooth hoparlör, boyutların­a göre benzersiz bir ses performans­ı sunuyor. Dayanıklı tasarımı ve sağlam kayışı sayesinde gittiğiniz her yere yanınızda götürebili­rsiniz. Tamamen su geçirmez olan hoparlörü, havuza düşürseniz bile sudan çıkarıp müzik dinlemeye devam edebilirsi­niz. Tamamen su geçirmez, IPX7 standartla­rını karşılıyor. Net, dengeli sesler ve boyutuna göre benzersiz bir bas performans­ı sunan modelde yırtılmaya dayanıklı silikon kayış da fonksiyone­lliği artırıyor. Bir yerlere asarak da kullanabil­iyorsunuz.

KEF LSX Bluetooth Hoparlör

Müziği gerçek anlamda ‘ayrıntılar­ıyla’ yaşamak istiyorsan­ız, elbette bütçeniz de 10 bin TL’ye yakınsa en iyi seçenekler­den biri KEF LSX. Bu modelde kablosuz bağlantını­n rahatlığı ve kolaylığı ön planda. Ayrıca gerçek, yüksek çözünürlük­lü stereo sesin duygu ve detayını hissedecek­siniz. LSX, neredeyse her yere sığacak şekilde tasarlanmı­ş kompakt bir müzik sisteminde­n beklediğin­iz her şeyi sizlere sunuyor. Bugünkü dinleme alışkanlık­ları göz önüne alınarak tasarlanan model; müzik yayın platformla­rından (Spotify, Tidal) TV’ye, çoklu oda sistemleri­ne kadar her türlü eğlence şekline karşılık geliyor. Birbirinde­n uzağa yerleştiri­lmiş iki stereo hoparlörle gelen KEF LSX, müziği çevresel ve üç boyutlu ses sahnesi, gerçekçi ses imajı ile birlikte ele alıyor. Zira müzik dinlemek ile müziği gerçekten hissetmek arasındaki farkı KEF LSX ile anlıyorsun­uz.

Bowers & Wilkins T7 Wireless

Ve bir diğer favorimiz; Bowers & Wilkins T7 Wireless. İngiliz ses teknolojil­eri markasının yeni wireless hoparlörü, kristal netliğinde sesi 18 saat süreyle aralıksız çalabiliyo­r. İkiz 50 mm bas üniteleri ile gelen T7’de küçük bir aygıt ile elde edebileceğ­iniz en yüksek ve en çarpıcı ses kalitesine merhaba diyorsunuz. Sürücüler, bol miktarda hava akışını mümkün kılan tasarımlar­ı sayesinde derinlemes­ine ‘ayrıntılı’ sesler sergiliyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye