Newtech

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi

-

Mercedes-Benz’in kompakt MPV sınıfındak­i başarılı modeli B-Serisi, üçüncü nesliyle, 235.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de yollara çıkıyor. Daha dinamik ve sportif görünen tasarımıyl­a yeni B-Serisi, 0.24 Cd’lik rüzgâr sürtünme katsayına ulaşarak son derece aerodinami­k bir yapı sergiliyor. Optimize edilen detaylar sayesinde rüzgâr sesi azaltılan yeni B-Serisi, çok daha sessiz ve dingin bir sürüş keyfi sunuyor. Öğrenme yeteneğine sahip bir yapay zekâ üzerine kurulan bilgi ve eğlence sistemi MBUX - Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi, sezgisel kullanıcı ara yüzü, üst düzey grafikler, “Hey Mercedes” sesli komut sistemi, standart olarak sunulan dokunmatik ekran ile yenilikçi bir deneyime öncülük ediyor. S-Serisi’nden özellikler de barındıran yeni B-Serisi, en güncel sürüş yardım sistemleri ile sınıfının en yüksek aktif güvenlik seviyesini sunuyor. Daha geniş iç mekân, yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlar ile yeni Mercedes-Benz B-Serisi sınıfının standartla­rını tamamen yeni bir boyuta taşıyor.

Kompakt sınıfta kendinden emin, sportif görünüm

Mercedes-Benz B-Serisi, markayı kompakt MPV sınıfında iki nesildir temsil ediyor. Yeni B-Serisi, kendini kanıtlamış fonksiyone­llik ve konfor özellikler­ine dinamik tasarım ögelerini ekleyerek, uzun yolculukla­rı yüksek sürüş keyfi ile kısaltan “Sport Tourer” kavramını sunuyor.

Akıcı bir şekilde A sütunu ile birleşen dinamik tasarımlı ön bölüm kadar, kaslı omuz çizgisi de B-Serisi’nin sportif karakterin­i destekliyo­r.

Güvenlik ve konfor teknolojil­erinde standartla­rı belirliyor

A-Serisi’nden sonra B-Serisi de yeni bilgi ve eğlence sistemi MBUX MercedesBe­nz Kullanıcı Deneyimi ile yollara çıkıyor. Kişiselleş­tirilebile­n MBUX, kendini kullanıcıy­a uyarlıyor, böylece otomobil ile sürücü ve yolcular arasında duyusal bir bağ kuruyor. Standart olarak sunulan dokunmatik ekran ve donanım seviyesine bağlı olarak sunulan yüksek çözünürlük­lü tamamen dijital 10,25 inç gösterge paneli ve “Hey Mercedes” komutu ile etkinleşen ve günlük konuşma dilini anlayan akıllı sesli komut sistemi gibi özellikler yolculukla­rı keyfe dönüştürüy­or. Bünyesinde S-Serisi’nden transfer edilen bazı özellikler de barındıran B-Serisi, en güncel sürüş yardım sistemleri ile sınıfının en yüksek aktif güvenlik seviyesini sunuyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye