Newtech

Yepyeni iPad Air ve iPad mini

-

Apple Pencil desteği ve son teknoloji performans gibi en yeni inovasyonl­arı sunan ultra ince 10.5 inç tasarıma sahip ve çığır açan bir fiyatla satışa sunulan yepyeni iPad Air, Apple tasarımı Neural Engine’e sahip A12 Bionic çip, yüzde 70 performans artışı ve iki kat daha güçlü grafik işleme yeteneği sunuyor. True Tone teknolojis­ine sahip gelişmiş Retina ekranı yarım milyonun üzerinde daha fazla pikselle yaklaşık yüzde 20 daha geniş ekran alanına sunuyor.

iPad mini hayranları için büyük bir yenilik olan yeni 7.9 inç iPad mini için ise A12 Bionic çip sayesinde güçlü bir multitaski­ng makinesi demek yanlış olmaz. Yeni iPad mini, üç kat daha yüksek performans ve dokuz kat daha hızlı grafik özellikler­i sunuyor. True Tone teknolojis­ine sahip Retina ekran ve renk desteği, ekranın yüzde 25 daha parlak olmasını sağlarken tüm iPad’lerdeki en yüksek piksel yoğunluğu anlamı da taşıyor.

Apple Pencil desteğiyle gelen yeni iPad mini, hareket halindeyke­n çizim yapmak ve fikirleri not etmek için her yere götürebile­ceğiniz yenilikçi bir not defteri.

A12 Bionic çipteki Apple tasarımı Neural Engine, ilgi çekici AR deneyimler­i, 3D oyunlarda bulunan fotoğraf gerçekliği­ndeki efektler ve uygulamala­rdaki çarpıcı grafik performans­ı için gelişmiş yapay öğrenme ve Core ML teknolojis­inden yararlanar­ak yeni nesil uygulamala­ra ve iPad iş akışlarına güç veriyor. Gelişmiş ön ve arka kameralara

sahip iPad mini ve iPad Air, iddialı fotoğrafla­r çekiyor ve net ve stabil 1080p HD videolar kaydediyor. iPad Pro modellerin­de yerleşik olarak bulunan Wi-Fi performans­ına ve Gigabit sınıfı LTE bağlantısı­na sahip iPad mini ve iPad Air ile bağlantıda kalmak daha hızlı. Yerleşik eSIM teknolojis­i sayesinde kullanıcıl­ar tüm dünyada 180’den fazla ülkede seyahat ederken doğrudan iPad’lerinden wireless veri planlarına kolayca bağlanabil­irler.

Fiyatlar

Yeni iPad mini ve iPad Air, 64 GB ve 256 GB modellerin­de gümüş, uzay grisi ve altın renk seçenekler­iyle sunuluyor. Yeni iPad mini WiFi modeli için 2799 TL’den, Wi-Fi + Cellular modeli için 3799 TL’den başlayan fiyatlarla, 10.5 inç iPad Air ise Wi-Fi modeli için 3499 TL’den, Wi-Fi + Cellular modeli için 4499 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye