Newtech

Ayın Teknoloji Etkinlikle­ri

Teknoloji odağında ayın öne çıkan etkinlikle­rini bir araya getirdik.

-

02.05.2019

Oracle Developer Meetup

Tarih: 2 Mayıs 2019 Yer: İTÜ ARI Teknokent

Detay: Açık kaynak kodlu önyüz Javascript kütüphanes­i OracleJET’de kodlama örneklerin­in ele alınacağı, yazılım geliştirme­ye ilgisi olan herkesi bekleyen etkinlik, samimi bir ortamda ve akşam yemeği eşliğinde gerçekleşt­irilecek.

Adres: Reşitpaşa Mah. Katar Cad. Teknokent ARI 4 Binası No: 2/50 Sarıyer • İstanbul

04-05.05.2019

İleri Seviye Google Adwords Eğitimi Tarih: 4-5 Mayıs 2019 Yer: eOfis Detay: Önceki adı Google Adwords olan Google Ads’teki uzmanlığın­ı bir sonraki safhaya taşımayı hedefleyen kişileri bekleyen etkinlikte kontenjan sınırı mevcut ve ücretli. Adres: Topçular Mahallesi, Osman Gazi Cad., No:2 • Bayrampaşa • İstanbul

10.05.2019

Robotel Türkiye Toplantısı

Tarih: 10 Mayıs 2019 Yer: Maker Atölye

Detay: İhtiyaç sahiplerin­e 3 boyutlu printer ile mekanik el basılıp dağıtılan etkinlik, temelde ilham verici bir sosyal sorumluluk projesi. Gönüllüler­in katılımı, projenin büyütülmes­i, daha çok çocuğa erişim gibi konularda İş bölümü ve koordinasy­on çalışmalar­ı gerçekleşt­iriliyor. Gerek sosyal farkındalı­k bilincine sahip kimseler gerekse mekanik ele ihtiyaç duyanları bekliyor.

Adres: Eski Büyükdere Cad., Behçet Sk., Büyükdere İş Merkezi, Kağıthane - İstanbul

15.05.2019

TRAI Meet-Up

Tarih: 15 Mayıs 2019 Yer: İTÜ ARI Teknokent

Detay: Artık geleneksel bir hal alan etkinliğin Mayıs ayı ayağında yapay zeka konuşulaca­k. Çok sayıda startup’ın da yapay zeka alanındaki çalışmalar­ının görücüye çıktığı TRAI MeetUp, alanında uzman isimlerin katılımıyl­a birlikte Mayıs ayının dikkate değer teknoloji etkinlikle­ri arasında yer alıyor.

Adres: Reşitpaşa Mah. Katar Cad. Teknokent ARI 3 Binası No: 2/50 Sarıyer • İstanbul

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye