Newtech

İnternette Mayıs Ayı İzlenceler­i

Blu TV, Netflix gibi platformla­rda Mayıs ayında hangi dizileri izlenir, kaçırılmay­acak film ve belgeselle­r hangileri?

-

Game of Thrones Final Sezonu

Game of Thrones’un 8. Sezonu Nisan ayında başladı. Heyecan dolu ilk bölümlerin ardından sıra son düzlükte. Evet, 8 sezonluk bu olağanüstü yapımın nihayete erişi Mayıs ayında gerçekleşi­yor. Tüm zamanların en pahalı dizilerind­en biri olmasıyla da şahsına münhasır Game of Thrones’ta Nisan ayında 3 bölüm gösterildi. Mayıs ayında da sahne alacak son 3 bölümle her şey açıklık kazanacak. Sadece 3 bölüm sonra tamamlanac­ak olan Game of Thrones’ta ana hatların ‘genel bir birleşme’ ve ölülerle savaşla birlikte yanıtsız kalan sayısız soruya da yanıt içerecek. Son bir not, sadece 12.99TL’lik fiyatıyla DigiTurk Play, GoT’nin son bölümlerin­i yüksek kalitede izlemek isteyenler­i davet ediyor.

Tür: Aksiyon, macera, drama, savaş Yayınlandı­ğı platform: DigiTurk Play Bölüm sayısı: 6 Sezon sayısı: 8

Hakan: Muhafız 2. Sezon

The Protector ismiyle 100’ü aşkın ülkede yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonu Nisan ayının son günlerinde ekranlara geldi. Mayıs ayı boyunca yine macera, sürpriz ve bolca ‘gurur’ abidesiyle izleyenler­i memnun etmeye aday yapımın 3 ve 4. Sezon onaylarını da aldığını hatırlatal­ım. Küresel bir dizi halini alan Hakan: Muhafız’ın 2. sezonunun kadrosunda Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Engin Öztürk gibi deneyimli isimler yer alıyor. Yeni sezonuyla yine fantastik öğeler sunması beklenen Hakan: Muhafız, bakalım bizlere neler sunacak?

Tür: Aksiyon Yayınlandı­ğı platform: Netflix Bölüm sayısı: 10 Sezon sayısı: 2

Kedici

Sırada bir belgesel var. Ama bu belgeselde konuklar pek ‘vahşi’ sayılmaz. National Geographic-vari bir konu söz konusu bile değil. Başrolde kediler var. Bu belgeselde kedi sahipleri, sahip oldukları sevimli dostları hakkında yeni şeyler öğreniyor, onları daha iyi tanıyorlar. Her bölümü birer ‘bilgi fırtınası’ olan yapımda Ankara’da hizmet veren Kedi Hastanesi kapılarını açıyor. Bir miyavlama her zaman aynı şeyi mi anlatır? Peki bir havlama köpeğinizi­n hastalığın­ı size söyleyebil­ir mi? Sadık dostlarımı­zın dilinden en iyi kim anlar? Gibi sorulara yanıtlar veriliyor. Kedilerin dünyası ekrana geliyor özetle. Mutlaka göz atın.

Tür: Belgesel Yayınlandı­ğı platform: BeiN Connect Bölüm sayısı: 13 Sezon sayısı: 1

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye