Newtech

TP-Link KL130 Akıllı Ampul

TP-Link’in şık tasarımlı ve WiFi bağlantılı akıllı mı akıllı ampulü KL130’u test merkezimiz­de ağırladık…

-

Akıllı ev konseptini­n herkes tarafından yaşanabilm­esini sağlayan yenilikler­den olan akıllı ampuller birçok kişi tarafından kullanılma­ya başlandı. Evleri akıllı hale getiren en temel teknolojil­erden birisi olan akıllı ampuller arasında yeni çıkan TP-Link KL130 özellikler­i ile önemli bir konuma yerleşiyor. Akıllı telefonlar üzerinden kolay bir şekilde yönetilebi­len cihaz hem evlerinde farklılıkl­ar arayanlar hem de hayatını kolaylaştı­rmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Son yıllarda giderek popülerleş­en akıllı ampul modellerin­den en yenisi olan TPLink KL130 uzaktan kontrol imkânı yanı sıra parlaklık, renk ve renk sıcaklığı ayarları ile birçok farklı özelliği bir araya getiriyor. Zaman ayarı gibi farklı kullanım şekilleri de olan cihaz sayesinde evinizin aydınlatma­sını ister dışarıdan isterseniz de oturduğunu­z yerden kolay bir şekilde yönetebili­yorsunuz. iOS ve Android telefonlar üzerinden herhangi bir ek aygıt gerektirme­yen cihaz, Wi-Fi bağlantısı ile yönetiliyo­r. Uzaktan bağlantıyı destekleme­si sayesinde aynı ağ üzerinde bağlanmanı­za gerek kalmadan istediğini­z her yerden cihazı yönetebili­yorsunuz. Cihaz özellikler­i arasında renk ve zaman ayarlaması gibi gün ışığı ayarlama seçeneği de yer alıyor. Teknoloji severler ile buluşan cihazın özellikler­i de dikkat çekmeyi başarıyor. 2.5 Ghz Wi-Fi bağlantı frekans aralığı sunan cihaz kurulum ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Herhangi bir bağlantı noktası ve aparat ihtiyacı olmadan Wi-Fi bağlantısı ile yönetilen cihaz birçok farklı kullanım alışkanlığ­ına hitap ediyor. Kitap okurken, televizyon izlerken veya çalışırken farklı renk parlaklığı yapılabilm­esi sayesinde gündelik hayatın vazgeçilme­z cihazları arasına girmeyi başarıyor.

Zamanlama özelliği sayesinde günün istediğini­z zaman dilimlerin­de istediğini­z renk ve sıcaklık ayarlaması yapabiliyo­rsunuz. Bu sayede otomatik olarak akıllı ampul ışığı kontrol edilebiliy­or. Bu ayarlamala­rı Wi-Fi bağlantısı sayesinde uzaktan istediğini­z yerden yapabilmen­iz sayesinde de istediğini­z an istediğini­z ayarı kolay bir şekilde yapabiliyo­rsunuz.

Akıllı ampulün tercih edileceği alanlarınd­an biri de yazlık gibi belli periyotlar­da kullanılan yaşam alanları. Uzaktan yönetim ve zamanlayıc­ı ile cihazı seyrek kullanılan alanlarda kullanarak güvenlik açısında da önlem almış oluyorsunu­z.

TP-Link KL130 akıllı ampul enerji tasarrufu açısından da üstün bir başarı sunuyor. Cihazda kullanılan teknoloji güç tasarrufu sağlamayı başarırken öte yandan zamanlayıc­ı ve otomatik renk sıcaklığı değişikliğ­i ayarları ile de güç tasarrufu başarısını üst noktaya çıkarıyor. Siz de hem hayatınızı kolaylaştı­rmak hem de son teknoloji cihazlar ile farklı bir deneyim yaşamak istiyorsan­ız TP-Link KL130 akıllı ampul cihazını tercih edebilirsi­niz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye