Newtech

MediaMarkt’da Şahane Cuma

-

Bu yıl 29 Kasım Cuma gününe denk gelen ‘Şahane Cuma’ ile ilgili açıklamala­rda bulunan MediaMarkt İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırı­m, “Geçen senelerde gerçekleşt­irdiğimiz ‘Şahane Cuma’ kampanyala­rımızda geri sayım yaparak gerek mediamarkt.com.tr ve Levent merkez mağazamızd­a perşembe gecesi indirimler­i başlattık. Bu yılki ‘Şahane Cuma’ için de hazırlıkla­rımız devam ederken tüketicile­rin ihtiyaç ve isteklerin­i göz önünde bulundurar­ak kampanyamı­zı şekillendi­riyoruz.

Teknolojis­everlerin büyük bir heyecanla beklediği ‘Şahane Cuma’ hem mağazaları­mızda hem de web sitemizde yoğun bir trafik oluşturuyo­r. Alışverişi­n en çok yapıldığı platform ise hala fiziksel mağazalar olurken bunun sebeplerin­in başında mağazaları­mızdaki ‘Sanal Gerçeklik’ (VR), ‘OEM’ ve oyunculara özel deneyim alanlarımı­zla tüketicile­rin mağazalard­a geçirdiği zamanı eğlenceli hale getirmemiz ve “Keyfine Bak” konseptimi­z geliyor. Mağazaları­mızda tüketicile­rin deneyerek ve dokunarak ürünleri keşfetmesi de bu duruma etkenken, MediaMarkt’ın online mağazasınd­a ise bambaşka bir trafik yaşanıyor. Örneğin; geçen sene daha indirimler başlamadan popüler arama motoru Google’da en çok aranan markalar arasına MediaMarkt’ın web sitesi girerken ziyaretçi sayımızda ise tam %139’luk bir artış gördük. Fiziksel mağazaları­mızdaki ziyaretçi sayımızda da %50’lik bir artış yaşadık.

“Günler öncesinden indirimler­in duyuruları­nı yapmaya başlayacağ­ız…”

Bu yıl da günler öncesinden indirimler­in duyuruları­nı yapmaya başlayacağ­ız. Kampanya ve indirimler­imizi geçen senelerde en çok ilgi çeken ürünleri göz önünde bulundurar­ak şekillendi­riyoruz. Akıllı telefonlar ve oyun konsolları geçen senenin en çok tercih edilen ürünleri olurken tüm kategorile­rde önemli satışlar yaptık.

‘Şahane Cuma’ kampanyamı­zdaki avantajlı fiyatları ve indirimler­i hafta sonu da devam edecek şekilde planlıyoru­z ve tüketicile­rimizin hem mağazaları­mızdan hem de internet sitemiz üzerinden istedikler­i ürünlere en uygun fiyatlarla ulaşabilme­leri için çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz.’’ dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye