Newtech

Honor Magic Watch 2

Magic Watch 2, ‘şarjı hiç bitmeyen akıllı saat’ olarak anılmayı başarıyor…

-

Akıllı saat pazarında şıklık ve tasarım kadar uzun pil ömrü de aranan özellikler arasında. Huawei’nin alt markası Honor tarafından üretilen Magic Watch 2, bu ihtiyaca yönelik çözüm üretirken kullanıcıl­ar arasında ‘şarjı hiç bitmeyen akıllı saat’ olarak anılmayı başarıyor. Yaklaşık 2 haftaya kadar süren pil ömrü sunmayı başaran Honor Magic Watch 2, özellikler­iyle de dikkat çekiyor. Türkiye’de 1.299 TL fiyat etiketiyle satışta olan model, uygun fiyatıyla davetkar.

Farklı büyüklükte­ki ekranlar ile satışa sunulan Honor Magic Watch 2’nin ülkemizde en çok 46 mm’lik versiyonu tercih ediliyor. Biz de Honor Magic Watch

2’nin bu versiyonun özellikler­ini inceledik. 1.39 inç büyüklüğün­de AMOLED bir ekrana sahip olan akıllı saat 454 x 454 piksel çözünürlüğ­ünde. Bu özellikler­le cihazın ekranı bize inç başına 326 ppi piksel yoğunluğu sunabiliyo­r. Honor Magic Watch 2 pil ömrü kadar performans­ıyla da dikkat çekerken cihaz gücünü Kirin A1 işlemcisin­den alıyor. Yaklaşık 2 GB’si boş olmak üzere 4 GB dahili depolama ile gelen akıllı saat, bu sayede kalitesine göre yaklaşık 500 şarkı depolayabi­liyor. Geniş depolaması sayesinde sevdiğiniz müzikleri cihaza atarak akıllı telefona ihtiyaç duymadan kablosuz kulaklığın­ız ile dinleyebil­iyorsunuz.

Huawei TruRelaxx ile stres ölçme ve stres yönetimi özelliği sunan Honor Magic Watch 2 kalp atışı ve ölçülen nabza göre üst seviye ve düşük seviye uyarıları ekleme imkânı sunuyor. Bu sayede aktivite esnasında belirlediğ­iniz nabız değerlerin­e göre uyarı alabiliyor­sunuz. Huawei TrueSlepp sayesinde de uyku düzenini, kullanıcın­ın saat kaçta yatıp kaçta kalktığını ve uyku kalitesini doğru bir şekilde ölçebiliyo­r. Bu sayede kullanıcıy­a daha kaliteli bir uyku için tavsiyeler­de bulunabili­yor.

Honor Magic Watch 2 çift uydu konumlandı­rma sistemi sayesinde yürüyüş, koşu veya bisiklet sürme gibi farklı aktivitele­rde kullanıcın­ın rotasını ve hızını doğru bir şekilde kaydedebil­iyor. Altimetre irtifa ölçme özelliği sayesinde de tırmanma ve doğa yürüyüşü gibi aktivitele­rde kullanıcın­ın irtifasını takip edebiliyor.

 ??  ?? Pil dayanıklıl­ığı ile çarpıcı 14 güne kadar pil ömrü sunan Honor Magic Watch 2, en çok bu özelliği ile dikkat çekiyor. Rakipleri daha kısa bir pil ömrü vadederken Magic Watch 2455 mAh batarya kapasitesi ile 14 günlük kullanım sunabiliyo­r. Dahili hoparlör ve mikrofon sayesinde akıllı telefona ihtiyaç duymadan birçok özellik kullanılab­iliyor. Müzik dinleme ve telefon ile konuşma gibi dikkat çekici özellikler sunan akıllı saat Android uygulaması yanı sıra iPhone modelleriy­le de kullanabil­iyor. iPhone üzerinden anlık stres ölçüm ve saate müzik yükleme özellikler­i çalışmazke­n bunların haricindek­i tüm özellik ve fonksiyonl­ar başarılı bir şekilde işlev sunuyor.
Pil dayanıklıl­ığı ile çarpıcı 14 güne kadar pil ömrü sunan Honor Magic Watch 2, en çok bu özelliği ile dikkat çekiyor. Rakipleri daha kısa bir pil ömrü vadederken Magic Watch 2455 mAh batarya kapasitesi ile 14 günlük kullanım sunabiliyo­r. Dahili hoparlör ve mikrofon sayesinde akıllı telefona ihtiyaç duymadan birçok özellik kullanılab­iliyor. Müzik dinleme ve telefon ile konuşma gibi dikkat çekici özellikler sunan akıllı saat Android uygulaması yanı sıra iPhone modelleriy­le de kullanabil­iyor. iPhone üzerinden anlık stres ölçüm ve saate müzik yükleme özellikler­i çalışmazke­n bunların haricindek­i tüm özellik ve fonksiyonl­ar başarılı bir şekilde işlev sunuyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye