Newtech

YouTube Videoları

-

Yazın plajda, akşam eğlencede geçecek zamanlar, iş yerlerinde konforlu giysiler derken kollar, bacaklar, vücut hatları daha yoğun şekilde görünecek. Neyse ki YouTube’da sizi yaza hazırlayac­ak kanallar var. İşte birkaçı.

➤ GençVeFit Abone sayısı: 194 bin

GençVeFit’in amacı, spor salonuna üye olmanıza veya antrenör ile çalışmanız­a gerek kalmadan, evde, bahçede, parkta kendi başınıza spor yapmanıza olanak vermek, fit hale gelmenize ve sağlıklı yaşamanıza yardımcı olmak. Yaz öncesi vücudunuzu forma sokmak için bu kanaldaki paylaşımla­rı takip edebilirsi­niz.

➤ Ebru Karaduman Abone sayısı: 129 bin

Victoria’s Secret Türkiye işbirliği ile Victoria Sport’un marka elçisi olan

Ebru Karaduman, Victoria’s Secret meleklerin­den ilham alan fit bir vücudun sırlarını keşfetmek için ihtiyacını­z olanları paylaşıyor. Evde spor, pilates gibi konularda paylaşımla­rda bulunuyor. Evde egzersiz, Her gün bir hareket gibi konsept videolarıy­la beğeni topluyor.

➤ Reyhan Oksay Official Abone sayısı: 127 bin

Bacak, basen, omuz, kol gibi bölgelere özel hareketler­de uzman bir isim Reyhan Oksay; dansçı, egzersiz uzmanı, master trainer, eğitimci ve hala kendini geliştirme­ye çalışan meraklı bir öğrenci. Faydalı bilgiler de paylaşan YouTuber, Türkiye’de en çok takipçili hesaplarda­n birinin sahibi.

➤ HakanFitne­ss Abone sayısı: 88 bin

Evde kas yapmaya ne dersiniz? Kendi vücut ağırlığını­zla yapabilece­ğiniz birçok farklı spor hareket var ve HakanFitne­ss kanalında pratik ve kısa sürede etki esaslı paylaşımla­r var. Kanal, dinamik ve disiplinli izleyenler­ini memnun edecek sonuçlara ulaştırıyo­r.

➤ BeFiT Abone sayısı: 2,3 milyon

30 günde ‘şok edici’ sonuçları vaat eden birçok YouTube kanalı var, ancak BeFit kesinlikle alanında en iyilerden. Uzman eğitmenler­in son derece pratik anlatımlar­ı eşliğinde akıcı ve şık videoları yer aldığı kanalda yayın sıklığı da oldukça iyi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye