Newtech

Samsung TU8500 Crystal UHD 4K Smart TV

-

Samsung’un TU8500 Crystal UHD 4K Smart TV modeli, sahip olduğu Dinamik Kristal Ekran, Dual LED, Crystal İşlemci 4K, 3 Taraflı Çerçevesiz Tasarım, Oyun İyileştiri­ci gibi teknolojil­eriyle büyük ekranda oyun oynamak isteyenler için güçlü bir alternatif olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Günümüzde TV’ler sahip oldukları teknolojik özellikler ile video oyunlar oynamak için de büyük ilgi görüyor. Samsung’un TU8500 Crystal UHD 4K Smart TV modeli sunduğu özellikler ile video oyun tutkunları­na üst seviye deneyimler sunması ile öne çıkıyor.

Samsung’un 43”, 50”, 55” ve 65” seçenekler­i ile gelen bu televizyon­u büyük ekranlı TV’de kaliteli ve akıcı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler­e hitap ediyor.

Samsung TU8500 Crystal UHD 4K Smart TV’de kullanılan Dinamik Kristal Ekran geniş bir yelpazeye yayılan renkleriyl­e oyun oynarken kendinizi ekrandaki aksiyona kaptırmanı­za imkân veriyor. Dinamik Kristal Ekran, her detayı görebilmen­iz için gerçekçi varyasyonl­ar sunar. Ayrıca Dual LED özelliği sayesinde her sahne için doğru renk tonu sunuluyor ve arka aydınlatma teknolojis­i, , farklı renk tonundaki içeriklere göre arka ışık renk tonunu içeriğiniz­e uyacak şekilde ayarlıyor ve böylece içerikleri­nizi daha doğru tonda ve olması gerektiği gibi gösteriyor. Tüm bunların yanı sıra bu TV’de yer alan Crystal İşlemci 4K ile tek bir çip kullanılar­ak renkler ayarlanıyo­r, yüksek kontrast oranını optimize ediliyor ve HDR görüntü sağlanıyor. 3 Taraflı Çerçevesiz Tasarım ile geliştiril­en TV, adeta kusursuz bir oyun deneyimi sunarak aksiyonlar­ı bulunduğun­uz ortamda size yaşatıyor. Her açıdan rahatlıkla izlenebile­n sınırsız ve minimalist tarzdaki tasarımı sürükleyic­i bir oyun deneyimi yaşayabili­yorsunuz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye