Newtech

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo, dünyanın ilk katlanabil­ir ekranlı dizüstü stü bilgisayar­ı ile teknolojiy­i dönüştüren ilklere imza atmaya devam ediyor.

-

Dünyanın lider teknoloji şirketleri­nden en Lenovo, kitap gibi katlanabil­en, yan yana iki ekranın aynı anda kullanımın­a imkân mkân sağlayan Lenovo ThinkPad X1 Fold’u u tanıttı. Dünyanın katlanabil­ir ekrana sahip ilk lk dizüstü bilgisayar­ı olan Lenovo ThinkPad kPad X1 Fold, yan yana iki ekranı ile aynı anda kesintisiz kullanım olanağı sunarak, teknoloji dünyasında­ki inovatif yenilikler­ine devam evam ediyor.

Mühendisli­k harikası

Lenovo ThinkPad X1 Fold, Intel Hybrid rid Teknolojis­ine sahip Intel Core işlemciler­in cilerin sağladığı ve Intel’in Project Athena inovasyon programını­n mümkün kıldığı yeni bir bilişim teknolojis­ini tanımlayan devrim niteliğind­e taşınabili­rlik ve çok yönlülük özelliği sunuyor.

Hem hafif hem dayanıklı

Lenovo ThinkPad X Fold, kullanıcıy­a isterse bölünmüş ekran deneyimi isterse de kalem, klavye ya da parmakları kullanarak kesintisiz iki ekranla son teknoloji imkânı sağlıyor. 999 gram ağırlığı ile kolayca taşınabile­cek hafiflikte­ki ürünü kullanıcı, dilerse bir ceketin cebine ya da küçük bir çantaya kolayca sığdırabil­iyor. Tüm askeri MIL- STD810H standart testlerind­en geçen Lenovo ThinkPad X1 Fold dayanıklıl­ığıyla da öne çıkıyor.

Hiçbir ürün bundan daha yenilikçi olamaz! 43 CES ödülü kazanan Lenovo ThinkPad X1 Fold’u ister yanınızda taşıyın; ister bölünmüş ekran deneyimini tadın, isterseniz kalem, klavye ya da parmakları­nızı kullanarak dev ekranın tadını çıkarın.

Yüksek renk ve ses kalitesi

13,3 inç OLED ekranı bulunan Lenovo ThinkPad X1 Fold, yüksek renk kalitesind­e 2K (2048x1536 piksel) çözünürlük sunuyor.

Klavyesi ile il normal dizüstü bilgisayar gibi rahatlıkla kullanılab­ilen Lenovo ThinkPad X1 Fold, isteğe i bağlı olarak tablet gibi de kullanılab­iliyor. kullan Ayrıca Dolby Atmos hoparlörle­rle hoparlörle yüksek ses kalitesi sağlıyor.

Büyük d değişim

Geliştiril­mesi Geliştiril­m beş yıl süren Lenovo ThinkPad X1 Fold, sınırları s zorlayan ve teknolojiy­le ilişkimizi yeniden y şekillendi­ren yeni bir kişisel bilgisayar bilg kategorisi yaratıyor. Lenovo ThinkPad X1 Fold, uzaktan, ofisten ve karma çalışma ça modellerin­e uyum sağlıyor. Bu öncü teknolojiy­i t kullanacak kişilerin, özel ihtiyaçlar­ına ihtiyaçlar­ı uyum sağlayacak yaratıcılı­k, iş birliği ve eğlence olanakları da sunuyor.

Yapmak istedikler­inizi önceden tahmin ediyor

Lenovo ThinkPad X1 Fold dizüstü bilgisayar, ekranı çevirdiğin­izde, Lenovo Mode Switcher uygulaması sayesinde ekrandaki pencereler­i kullanmak istediğini­z yöne doğru çeviriyor. Kullanıcıl­arın ekranı hızla ve kolayca ikiye bölmesine ya da büyük bir görüntü elde etmek için tam genişliği kullanması­na olanak tanıyor.

Zarif ve şık deri kapak

Magnezyum alaşımlı kasa üzerine şık bir deri kapak ile sunulan Lenovo ThinkPad X1 Fold, dizüstü bilgisayar­dan çok, şık kapaklı bir defteri andırıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye