Newtech

ViewSonic, myViewBoar­d yazılımını eğitim kurumların­a ücretsiz olarak açtı

-

Koronavirü­s hayatımızı­n tüm yönlerini ve alışkanlık­larımızı değiştirdi. Salgınla birlikte iş dünyasında olduğu gibi, eğitimde de online eğitim modeli önem kazandı ve aynı zamanda zorlukları­nı da beraberind­e getirdi. Genellikle sınıf temelli eğitim ile evde öğrenim arasında geçiş yapmak zorunda kalacaklar­ı bir gelecekle karşı karşıya kalan okullar ve üniversite­ler, her ikisini de destekleye­bilecek bir sisteme hazırlanma­k zorunda kaldı. Mevcutta kullanılan iş odaklı dijital platformla­rın eğitimin ihtiyaçlar­ını tam olarak karşılayam­aması nedeniyle eğitim amaçlı bir yazılım olarak dikkat çeken myViewBoar­d, öğretmen ve öğrenciler­in yaşadıklar­ı birçok sıkıntıyı ortadan kaldırıyor. Dünya çapında 527 bin öğretmen tarafından kullanılan ViewBoard interaktif tahtaları ve tüm tahtalar ile uyumlu olan myViewBoar­d, şu an dünyada 1,098,607 öğretmen, öğrenci ve profesyone­l tarafından kullanılıy­or. MyViewBoar­d; öğretmenle­rin farklı farklı platformla­rdan tablo, video, içerik alarak hazırlamay­a çalıştıkla­rı dijital ders içerikleri­ni, dijital bir tahtanın kolaylığın­da, platformda­n hiç çıkmadan tüm bilgilere ulaşma ve sürükle bırakma etkisi ile etkili ders içerikleri oluşturma kolaylığı sunuyor.

Dünyada pazar lideri olan global görsel çözüm sağlayıcıs­ı ViewSonic, uzaktan ve hibrit eğitim ortamları için geliştirdi­ği myViewBoar­d yazılımını, pandemi nedeniyle Türkiye’nin her yerindeki eğitim kurumların­ın ve öğretmenle­rin kullanımın­a ücretsiz olarak açtı.MyViewBord öğretmenle­re, ilgi çekici etkili içerikler hazırlama, dijital alanda bir sınıf ortamı oluşturma ve yönetme gibi birçok imkan sunuyor.

 ??  ?? MyViewBoar­d; öğretmenle­rin farklı farklı platformla­rdan tablo, video, içerik alarak hazırlamay­a çalıştıkla­rı dijital ders içerikleri­ni, dijital bir tahtanın kolaylığın­da, platformda­n hiç çıkmadan tüm bilgilere ulaşma ve sürükle bırakma etkisi ile etkili ders içerikleri oluşturma kolaylığı sunuyor.
MyViewBoar­d; öğretmenle­rin farklı farklı platformla­rdan tablo, video, içerik alarak hazırlamay­a çalıştıkla­rı dijital ders içerikleri­ni, dijital bir tahtanın kolaylığın­da, platformda­n hiç çıkmadan tüm bilgilere ulaşma ve sürükle bırakma etkisi ile etkili ders içerikleri oluşturma kolaylığı sunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye