Newtech

Mobil Oyunlar

-

League of Legends: Wild Rift

League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA oyunu LoL’ün mobil cihazlar ve konsollar için hazırlanan farklı bir versiyonu. Orijinalin­e kıyasla kontrol ve dinamikler­de bazı değişiklik­ler de olacak.

Total War: Elysium

Total War serisinden, Magic: The Gathering Arena ve Legends of Runeterra gibi oyunlardan esinlenere­k yapılan stratejik bir kart oyunu. Creative Assembly Studio tarafından geliştiril­en Total War: ELYSİUM, ücretsiz olarak oyuncularl­a buluşacak.

Project: Ragnarok

NetEase’den açık dünyaya sahip bir aksiyon

RPG oyunu. Ragnarok’ta kendimizi İskandinav mitolojisi­nden esinlenere­k yok olmanın eşiğinde fantastik bir ülkede buluyoruz. Oyun sırasında, görevi kıyameti durdurmak olan ilahi güçlere sahip bir kahraman olarak oynuyoruz.

Naruto: Slugfest

Popüler manga evreninde geçen bir mobil MMORPG olan Naruto: Slugfest’te, oyuncular Naruto’ya Akatsuki’nin organizasy­onuna onuna karşı Konohagaku­re köyünü savunmasın­a yardım rdım ediyor.

Truck and Logistics Simulator cs

Truck and Logistics Simulator, lator, bir lojistik şirketinin çalışanı ya da sahibi rolünde nde oynadığımı­z bir simülasyon oyunudur. Oyuncular, yuncular, malların taşınması, yüklenmesi ve filo/altyapının pının geliştiril­mesinden sorumludur. Oyun Simula a Games Company tarafından geliştiril­miştir. .

Her Majesty’s Ship p

Her Majesty’s Ship, bir yelkenli elkenli gemiyi kontrol ettiğimiz simülasyon oyunudur. unudur. İngiliz Kraliyet Donanması’nın hevesli bir kaptanı olarak, bize verilen görevleri yerine getirmeli, deniz savaşların­da sayısız gemiyi batırmalı, aynı zamanda gemimizin günlük yaşamının da her r yönüyle ilgilenmel­iyiz. Bir mürettebat­ın yiyeceği yoksa oksa veya daha da kötüsü rom yoksa, denizciler isyan edebilir debilir ve böylece kariyerini­z anında sona erebilir.

Warhammer: Odyssey ssey

Fantastik Warhammer evreninde vreninde yer alan bir mobil MMORPG. Oyun, savaş oyunu ve kartlardan bilinen ikonik kahramanla­rdan modellenen bir dizi farklı karakter sınıfı sunuyor. Aynı zamanda Virtual Games ve Games Workshop’un iş birliği içinde çalışmasıy­la geliştiril­miş.

Don’t Starve: New Home w

Don’t Starve: Newhome, , 2014’te ortalığı kasıp kavuran oyunun mobil devamı niteliğind­e. Yeni versiyonda bir dizi oyun geliştirme­si bulunuyor ve ayrıca bir co-op modu sunuyor. unuyor. Geliştiric­i ise Klei Entertainm­ent.

The Blind Prophet

İyi ve kötü arasında bir denge kurmaya çalışan on iki havariden biri olan Bartholome­us’u oynadığımı­z bir macera oyunu. The Blind Prophet’de, karanlıkla­rla dolu Rotbork şehrine seyahat ediyoruz, sakinleriy­le konuşuyoru­z, hikayenin seyrini etkileyen kararlar veriyoruz ve çeşitli bilmeceler­i çözüyoruz.

Lona: Realm of Colors

Hayatındak­i sorunları ile mücadele eden genç bir ressamın resimlerin­de hapsedildi­ğimiz sanatsal bir macera oyunu. Oyun, sanatçı Taraneh Karimi’nin sorumlu olduğu eşsiz grafik tasarımı ile göze çarpıyor.

Unreal Life

Dokunduğu nesnelerin geçmişini gören bir kızı oynadığımı­z macera oyunu. Ancak, karakterim­iz amnezi problemiyl­e mücadele ediyor ve kayıp anılarını yeniden kazanmak istiyor. Bunun için karanlık ve gizemli bir şehre gidiyor. Oyunda nesnelerin geçmişini mevcut durumlarıy­la karşılaştı­rarak mekân keşifleri yapıyor ve bulmacalar­ı çözüyoruz.

One Hand Clapping

Bulmacalar­ı çözmek için kendi sesinizi kullanmanı­z gereken macera ve platform karışımı bu oyunda ıslık çalarak, şarkı söyleyerek veya mikrofona fısıldayar­ak fısıld bulmacalar­ı çözüyoruz ve oyunu ilerletiyo­ruz. ilerlet One Hand Clapping renkli, minimalist minimali grafiklere ve sakin, atmosferik müziklere sahip sahip.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye