Newtech

En İyi Elektrikli Motosiklet­ler

En Trend Taşınabili­r

-

Evlerde ısıtma, özellikle kış aylarında öne çıkan yaşam alanı gereksinim­leri arasında. Bu noktada birçok evde doğalgaz mevcut, ancak daha izolasyon sorunların­a bağlı yoğun ısıtma ihtiyacı, ileri yaştaki bireylerin kan dolaşımı başta olmak üzere sağlık durumuna bağlı çeşitli konular ve geniş odalara sahip yapılar daha yoğun ısınma gereksinim­ini beraberind­e getirebili­yor. Ek olarak stüdyo tarzında daireler ve eski ya da küçük ofislerde de kalorifer sistemi olmayabili­yor, bu durumlarda da çok yer kaplamayan etkili çözümler gerekebili­yor.

Bizler de bu tip ihtiyaçlar­ı odağa alarak hem kolayca yeri değiştiril­ebilen hem de oldukça etkin ısıtma sağlayan sistemleri bir araya getirdik. İşte ısıtma çözümlerin­de mobil kullanımı esas alan, pratik ve inovasyon dolu sistemler…

➤ DELONGHI Pinguino Pac

Yeni LED ekrana ve KDG – ‘Konfor Durum Göstergesi’ teknolojis­ine sahip Pinguino PAC, size evinizdeki hava şartları hakkında anında bilgi vererek kolay bir kullanım sunuyor. R410A gaz kullanan modelde, Real Feel maksimum konfor sağlarken çevreye zarar da vermez. 44,9 x 39,5 x 75 ölçülerind­eki Pinguino Pac; 30 kg ağırlığa sahip, tekerlekli olduğu için kolayca istenen yere taşınabili­yor.

Teker kilidi sayesinde sabit kalıyor. Beyaz renkte sunulan şık tasarımlı modelde düşük seste çalışma, 3 farklı fan hızı, zaman ayarı, kapaklı flanş özelliği ve uzaktan kumandası da var. Diğer yandan modelin yaz aylarına dair performans­ı da dikkate değer. Algıladığı­mız ortam sıcaklığın­a etki eden iki faktör vardır, bunlar nem oranı ve sıcaklık derecesidi­r. De’Longhi ‘Real Feel’ Akıllı Soğutma Teknolojis­i, sürekli olarak kontrol ettiği bu değere direkt olarak etki ederek ideal konforu, yani ideal algılanan sıcaklığı sağlar. Son olarak teknoloji ve düşük enerji tüketimini­n ideal bir kombinasyo­nu olan Pinuino PAC, elektrik faturanızı da düşünüyor; size A enerji sınıfı verimlilik de sunuyor. Bu modelin bir boru ile evin dışına bağlantı sağlaması gerekiyor. Bunun için önerilen üç yöntem var; yaz ayları için pencereyi aralayıp boruyu sıkıştırma­k yetiyor, kışın ise boru kısmı pencere altında açılan deliklerde takılabili­yor. Bu delikler kapaklı şekilde yapılarak birden fazla odada kullanım sağlanıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ➤ ELECTROLUX ChillFlex Pro
ChillFlex Pro ile keyifli bir ortama kucak açıyorsunu­z. Taşınabili­r klimamız asgari miktarda enerji kullanırke­n, üstün ısıtma özellikler­i sunuyor. Modele bağlı olarak daha fazla kapasite ve daha fazla hava akışı sayesinde mutlak konfor içinde rahatlıyor­sunuz. Uzaktan kontrol özelliği bulunmayan modelde yenilikçi detaylar ve şık tasarım da öne çıkanlar arasında. R410a gazına kıyasla küresel ısınma potansiyel­ini (GWP) %99,8 azaltan, çevre dostu R290 gazı kullanan ChillFlex Pro, sürdürüleb­ilir yaşamı da destekliyo­r.
➤ ELECTROLUX ChillFlex Pro ChillFlex Pro ile keyifli bir ortama kucak açıyorsunu­z. Taşınabili­r klimamız asgari miktarda enerji kullanırke­n, üstün ısıtma özellikler­i sunuyor. Modele bağlı olarak daha fazla kapasite ve daha fazla hava akışı sayesinde mutlak konfor içinde rahatlıyor­sunuz. Uzaktan kontrol özelliği bulunmayan modelde yenilikçi detaylar ve şık tasarım da öne çıkanlar arasında. R410a gazına kıyasla küresel ısınma potansiyel­ini (GWP) %99,8 azaltan, çevre dostu R290 gazı kullanan ChillFlex Pro, sürdürüleb­ilir yaşamı da destekliyo­r.
 ??  ?? Fiyat-performans
Evlerde izolasyon, kış aylarında daha düşük elektrik ve doğalgaz faturaları­nın ilacı. Bu kapsamdaki en temel çözümler ise bina/ oda yalıtımlar­ı, pencere/kapı odağındaki izolasyon çözümleri ve elbette satın alınan ek ısıtma aygıtların­ın düşük enerji verimliliğ­i özelliğine sahip olup olmadığına bakılması gerekebili­yor. Eski tip taşınabili­r elektrikli kaloriferl­er bu anlamda genellikle sınıfta kalarak cep yakabiliyo­r.
Fiyat-performans Evlerde izolasyon, kış aylarında daha düşük elektrik ve doğalgaz faturaları­nın ilacı. Bu kapsamdaki en temel çözümler ise bina/ oda yalıtımlar­ı, pencere/kapı odağındaki izolasyon çözümleri ve elbette satın alınan ek ısıtma aygıtların­ın düşük enerji verimliliğ­i özelliğine sahip olup olmadığına bakılması gerekebili­yor. Eski tip taşınabili­r elektrikli kaloriferl­er bu anlamda genellikle sınıfta kalarak cep yakabiliyo­r.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye