Newtech

Duyacağımı­z Teknolojil­er

2021’in Merakla

-

2 Şubat’ta çıkacak olan Outriders, Doom ve Mass Effect karışımı bir yapım olacak. People Can Fly (Gears Judgment / Bulletstor­m) tarafından geliştiril­en ve Square Enix tarafından yayınlanan yepyeni bir IP olan Outriders, çaresiz bir insanlığa karşı karanlık, uğursuz uzaylı güçleri konu ediniyor. Ama bir fark var, insanlık Enoch adında yeni bir gezegende yaşamaya çalışıyor, ancak Anomali dedikleri garip bir enerji fırtınası hepsine güçlü yetenekler kazandırmı­ş durumda.

20 Temmuz 2021’de çıkacağı açıklanan yeni Hitman oyunu, World of Assassinat­ion üçlemesini­n son yapımı. Ajan 47’nin “kariyerini­n en samimi ve profesyone­l sözleşmesi­nde” yer aldığı söyleniyor. Bir PlayStatio­n blog gönderisin­de, “risk yüksek ve her şey söylendiği­nde ve yapıldığın­da, Ajan 47 ve etrafındak­i dünya bir daha asla aynı olmayacak” diyor. Görünüşe göre dramatik bir oyun bizi bekliyor.

Dishonored serisinin arkasındak­i geliştiric­i tarafından sunulan Deathloop, ortadan kaldırılma­sı gereken sekiz hedef ve iki rakip suikastçın­ın bir zaman döngüsü ile rekabetini konu ediniyor. Pek çok doğaüstü güce sahip suikastçın­ız ile fps türünde zorlu bir serüven sizi bekliyor. İlk olarak PS5’te çıkacak olan n yapım, devamındak­i aylarda da PC’ye gelecek.

Başarılı Rainbow Six Siege’den sonra gelecek olan bu yeni ve biraz da doğaüstü yapım, sizi insan ırkına bulaşan tamamen yeni bir uzaylı aylı parazit türünü öldürme göreviyle sınıyor. Hala ala bir Rainbow Six operatörü olarak oynuyorsun­uz. . Bu oyunda, çevrenin bu yeni, ürkütücü, oldukça ça hızlı hareket eden düşmanlarl­a dolu PvE maçlarında rında oynayarak üç kişilik takımlar halinde çalışacaks­ınız. aksınız.

Ember Lab stüdyosunu­n kurucuları uları ve kardeşleri Josh ve Mike Grier, Sony’nin gösterimi österimi sırasında PS5’e gelecek olan Kena: Bridge of Spirits oyunlarını tanıttı ve bu oyun kesinlikle büyüleyici görünüyor. Sevimli ve tüylü yaratıklar­la tamamlanan güzel dünyası ile le Kena: Bridge of Spirits, ilgimizi anında çekti. Henüz oyun hakkında çok fazla şey bilmiyor olsak da yapım, “keşif ve hızlı savaşların esasını oluşturduğ­u turduğu hikaye odaklı bir aksiyon-macera oyunu” şeklinde eklinde tanımlanıy­or.

Far Cry 6

Tropik Yara adasında geçen Far Cry serisinin bir sonraki oyununda, ülke üzerindeki diktatörlü­ğe karşı bir direnişe liderlik eden gerilla savaşçısı Yaran Dani Rojas olarak oynuyorsun­uz. “Zamanda sıkışmış” bir yer olduğu söylenen adayı zalim lideri Anton Castillo’dan (Giancarlo Esposito) kurtarmak için savaşçı arkadaşlar­ınıza liderlik ediyorsunu­z.

Yüzüklerin Efendisi evreni, birçok insanın hayranlıkl­a okuduğu, izlediği ve oynadığı bir evren. Yeni nesil oyun deneyimiyl­e bizlere merhaba diyecek olan serinin yeni oyunu The Lord of The Rings: Gollum 2021 yılında çıkış gerçekleşt­irecek.

Battlefiel­d 6

Birinci Dünya Savaşında geçen Battlefiel­d 1 ve İkinci Dünya Savaşında geçen Battlefiel­d 5’in ardından, Battlefiel­d 6’nın hangi dönem ve hikâye ile bizi karşılayac­ağını henüz bilmiyoruz. Ama şu kesin; Battlefiel­d 6, ikonik serinin gücünü ardına alarak konsol ve PC platformun­da 2021’de oynanabili­r olacak. Heyecan tavan!

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo’nun 2021’de PS5’e geleceği resmen onaylandı, ayrıca fps türünde olacağını gösteren bazı oyun görüntüler­i de gördük. Korku türündeki oyun, Japonya’nın Tokyo şehrinde geçiyor. Şehir, garip olaylar nedeniyle yıkılmış durumda ve nü nüfusun büyük kesimi de aniden ortadan kaybol kaybolmuş. Bu puslu şehirde özel güçleriniz sayesinde k kötü ruhları keşfedip onlardan kurtulmaya çalışıyors­unuz. En nihayetind­e Ghostwire Tokyo, sürükleyic­i, oyun meraklılar­ına doğaüstü b bir deneyim sunmaya hazırlanıy­or.

PES 2022 202

Konami, 2020’de 202 PES 2021’i çıkartmak yerine PES 2020’ye sezon güncelleme­si çıkartmayı tercih etmişti. Bu durum d her ne kadar oyuncuları­n hayal kırıklığı yaşamasına yaşam neden olduysa da Konami’nin PES 2022’yi üzerine titreyerek PS5 için ‘özel olarak’ hazırladığ­ı hazır artık kesinlik kazanmış oldu. FIFA’ya kaybettiği kayb tahtı tekrar ele geçirmek isteyen PES, 2022 serisiyle birlikte önceki serilerden daha iyi oynanış, o grafikler ve animasyonl­a karşımız karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunculard­an aldıkla aldıkları geri bildirimle­ri de dikkatlice ve titizli titizlikle inceledikl­erini söyleyen Konami, geçmişte geç yaptıkları hataları PES 2022’de yapmayacak ya gibi duruyor. Şu çok önemli ö bir gerçek ki, rekabet kaliteyi doğurur. PES nasıl ki FIFA karşısında kendini geliştirme­k için bu kadar uğraşıyors­a, FIFA da aynı şekilde PES’e geçilmemek için en az o kadar emek sarf etmek zorunda. Bu rekabetten doğan kalite de biz oyunculara yarıyor.

 ??  ?? Far Cry 6’ nın hikayesi hem görsel, hem de kültür olarak Küba’dan esinlenere­k tasarlanan ve bir Karayip adası olan Yara’da geçiyor. Ülkenin başında yer alan Anton Castillo’nun vaadi Yara’yı eski refahına kavuşturma­ktır fakat bir yandan da oğlu Diego’yu bir sonraki başkan (El Presidente) olması için yetiştirme­ye çalışır. Diktatör olarak tabii ki acımasız ve sıradışı metotlar uygulayan Anton, ülkenin tüm varlığını oğluna miras kalacak şekilde yönetirken, kendisine muhalif ve özgürlükçü tüm düşünceler­i bastırmaya çalışır.
Far Cry 6’ nın hikayesi hem görsel, hem de kültür olarak Küba’dan esinlenere­k tasarlanan ve bir Karayip adası olan Yara’da geçiyor. Ülkenin başında yer alan Anton Castillo’nun vaadi Yara’yı eski refahına kavuşturma­ktır fakat bir yandan da oğlu Diego’yu bir sonraki başkan (El Presidente) olması için yetiştirme­ye çalışır. Diktatör olarak tabii ki acımasız ve sıradışı metotlar uygulayan Anton, ülkenin tüm varlığını oğluna miras kalacak şekilde yönetirken, kendisine muhalif ve özgürlükçü tüm düşünceler­i bastırmaya çalışır.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye