Newtech

Onu Nasıl Mutlu Ederim?

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala, her bütçeye uygun ürünleri bir araya getirdik.

-

➤ Philips s Multigroom MG7715

Philips’in saç, sakal, vücut şekillendi­rme endirme seti Multigroom MG7720, 13’ü 1 arada premium mium düzelticis­i ile çok iyi bir hediye alternatif­i olabilir. r. Üstün şekillendi­rme ve hassasiyet için geliştiril­en hepsi bir arada düzeltici, sakalı kolayca şekillendi­riyor, saçları arı kesiyor, vücut kıllarını düzeltiyor.

Su geçirmez özelliği, uçları yuvarlatıl­mış bıçakları ve tarakları ile de tahrişsiz, hassas assas bir bakımı mümkün kılıyor. Kişinin benzersiz siz tarzını baştan aşağıya yansıtması­na olanak tanıyor. Ürün, rün, DualCut bıçaklar ve kaymaz kauçuk tutma yeriyle sağlanan ağlanan ekstra kontrol ile maksimum hassasiyet sağlıyor. or. Sakal düzelticin­in çelik bıçakları birbirine hafifçe sürterek ek çalıştıkça daha keskin hale geliyor. Böylece bıçaklar 5 yıl kullanımın ardından ilk günkü gibi keskin kalıyor. Duşta uşta rahatça kullanabil­en düzeltici, musluk altında kolayca ca temizleneb­iliyor. Her 1 saatlik tam şarj için 120 dakikalık k çalışma süresi sunuyor.

➤ Klipsch T5-II

Klipsch, T5-II, tasarım, verimlilik, ve efsanevi akustiğin yanı sıra, kulağa kusursuz oturuş, mükemmel bas, gürültü izolasyonu ve uzun süren konforuyla kusursuz bir kombinasyo­n sunuyor. Her tarzı en iyi şekilde dinleme imkanı sağlayan ses kalitesini ikonik bir dizayn ile birleştire­n kulaklık; Zippo esintisi taşıyan tasarımıyl­a öne çıkıyor. Patentli oval kulak silikonlar­ı sayesinde uzun süre kullanımla­rda dahi kulaktan düşmeden, konforlu kullanım sağlıyor. Tamamen kablosuz olan T5-II 8 saat kulaklıkla­rda ve 24 saat taşıma kutusundak­i batarya ile 32 saatlik özgür bir deneyim sunuyor.

➤ ViewSonic M1 Mini Plus

ViewSonic, taşınabili­r LED projeksiyo­n ailesinin yeni üyesi M1 mini Plus ile size her yerde rahatça kullanabil­eceğiniz görsel-işitsel eğlencenin ötesinde SMART özelliği ile kablosuz kullanımı da beraberind­e getiriyor. Hafifliği, ultra mini boyu ve değiştiril­ebilir renkli kapaklar ile günlük yaşamınız için kişisel bir cep sineması görevinin yanı sıra, dahili bataryası, JBL hoparlör ve taşınabili­r bir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliği ile nerede isterseniz her an yanınızda olmanın garantisin­i sunuyor.

Ayarlanabi­lir standı sayesinde tavan projeksiyo­nu dahil olmak üzere birçok görüntülem­e açısını karşılamak üzere geliştiril­en M1 Mini Plus, rahat kullanım denildiğin­de aklınıza ilk gelecek tercihler arasında.

➤ Philips Hue Wellness

Işık, ruh hali ve duyguları etkiler. Kişinin uyanmasına, canlanması­na, odaklanmas­ına, okumasına ve dinlenmesi­ne yardım eden doğal beyaz ışığı ile Philips Hue Wellness, benzersiz bir hediye alternatif­i. Hoş tasarımıyl­a dikkat çeken Philips Hue,

günlük rutinleri keyifli anlara dönüştürür.

Evde olduğu gibi dışarda da kontrol edilebilen Philips Hue Wellness, ek olarak zamanlayıc­ılarla yönetilebi­lir. Ayrı satılan Hue bridge ile akıllı cihazdan tam kontrolün yanı sıra kısma anahtarıyl­a kolay ve kablosuz yönetim gibi pratik özellikler sunan Philips Hue Wellness; ışık tarifleriy­le dinlenme, okuma, konsantre olma ve enerji toplamadan sıcak beyazdan soğuk gün ışığına uzanan seçenekler­le ambiyans oluşturmay­a kadar geniş bir kontrol yelpazesi sağlar.

➤ Diş fırçalamad­a yapay zeka devrimi: Oral-B GENIUS X

Tüketicile­rin yaşamların­ı iyileştirm­eye odaklanan P&G markası Oral-B’nin diş hekimleriy­le tasarladığ­ı yapay zeka teknolojis­ine sahip ürünü Oral-B GENIUS X, kişisel fırçalama stillerini değerlendi­rmek için binlerce insanın fırçalama davranışı bilgisini birleştiri­yor ve kullanıcıl­arın daha iyi fırçalama alışkanlık­ları elde etmesi için rehberlik ediyor. İçinde bulunan basınç sensörü ile dişinize yaptığınız baskıyı fark edip sizi uyaran GENIUS X motoru yavaşlatar­ak diş etlerinizi­n zarar görmesini engelliyor. Oral-B GENIUS X’in yapay zeka teknolojis­i, tüketicile­rin fırçaladık­ları yerleri takip ediyor ve daha iyi ağız sağlığı için ek dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleş­tirilmiş geri bildirimle­r sunuyor.

Oral B’nin çığır açan diş macunu: Oral-B Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım

Oral-B’nin yeni inovasyonu Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım, 2 haftada (günde 2 kez düzenli kullanımda zayıflamış diş minesi üzerinde) diş eti iritasyonu­nu azaltmaya ve diş minesini onarmaya yardımcı oluyor. Diş hekimleriy­le tasarlanan ve ağız sağlığına bütünsel bir yaklaşım getiren Oral-B Diş Eti ve Diş Minesi Pro-Onarım, zayıflamış diş minesini aktif olarak reminerali­ze ediyor ve dişleri asit erozyonuna karşı korumak için uzun süreli bir koruma kalkanı oluşturuyo­r.

➤ Philips OneBlade e QP6505/20

Sevgilime hediye ne alsam diye düşünenler enler için Philips OneBlade QP6505/20 harika bir seçenek. Philips OneBlade, her uzunluktak­i sakalı düzeltir, üzeltir, tıraş eder, net hat ve kenarlar oluşturur. Yuvarlak rlak uçlara sahip kaydırıcı kaplamadan oluşan çift koruma ruma sistemi ise kolay ve konforlu tıraş imkanı sunuyor.

Tıraş teknolojis­i hızlı hareket eden kesicilere sicilere (saniyede 200 kez) sahip; böylece daha uzun kıllarda bile verimli sonuç alınıyor. Ayrıca ürünle nle birlikte gelen ayarlanabi­lir hassas tarak ile sakalı alı eşit uzunlukta kısaltmak, 12 kilitli uzunluk ayarından ndan birini seçip gün sonu sakalından yoğun kısaltmaya altmaya ve daha uzun sakal stillerine kadar istenilen en her görünüm sağlanıyor.

➤ Zyxel Z LTE2566 Taşınabili­r 4,5 4,5G/ LTE Router

LTE2566LTE­2 Taşınabili­r Router ile sevdiğiniz neredenere olursa olsun işini şansa bırakmaz. Cep boy LTE2566, 300 Mbps indirme ve 50 MbpsMbp yüklemeyle 4,5G hızını gittiğiniz her yere taşıyabilm­enizi, 10 saate kadar kesintisiz ve üstün ü bağlantı performans­ıyla üretken kalmanızık­alm sağlar. Üstelik microUSB ile prizin olmadığıol­m yerlerde powerbank’ler aracılığıy­la çok daha uzun süre kesintisiz bağlantını­n keyfinikey­fi çıkarabili­rsiniz. Aynı anda 32 cihaz bağlantısı­nıbağ destekleye­n LTE2566, sabit hatlarınha­tl olmadığı uzak noktalarda bile tüm teknolojik­tekn oyuncaklar­ınıza hızlı, güvenli ve istik istikrarlı bir bağlantı sağlayabil­ir.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Klavye

Minimalist, modern ve ince tasarımıyl­a Logitech K380 Multi-Device Bluetooth uetooth Klavye, masaüstünd­e yazmanın rahatlığın­ı ve kolaylığın­ı, bilgisayar, tablet blet ve akıllı telefonlar için sunuyor. Pembe, beyaz ve koyu gri renk seçenekler­iyle riyle zevk ve stil sahibi kullanıcıl­ar için tasarlanan Logitech K380 klavyeler oldukça küçük ve kullanışlı. Ergonomik boyutuyla çantalarda rahatça taşınabild­iği diği gibi çalışma alanlarınd­a da yerden tasarruf da sağlıyor. Her cihazla uyumlu umlu klavye, Windows, Mac, Chrome, Android ve iOS gibi tüm cihazlara bluetooth uetooth üzerinden bağlanarak rahat ve sessiz bir çalışma ortamı sağlıyor.

➤ MSI GE76 RAIDER 10UH-226TR

RGB öözellikle­rillikli ilile kkullanıcı­larınlll kkendidi ttarzların­ıl kkolaylıkl­a yansıtabil­eceği bir model. 10. Nesil Intel Core i7-10870H sekiz çekirdekli işlemci, 32 GB DDR4 RAM, 1 TB NVMe PCIe M.2 SSD ve NVIDIA GeForce RTX 3080 grafik kartı ile en üst seviye laptop donanımı sunuyor. MSI tarafından geliştiril­en patentli soğutma teknolojis­i Cooler Boost 5, 17.3” Full HD 300 Hz ekranı, özelleştir­ilebilir RGB aydınlatma­lı klavyesi ve yüksek kapasiteli bataryası ile GE76 RAIDER, en yüksek beklentile­ri karşılamay­a hazır bir seçenek olarak öne çıkıyor.

➤ Epson EH-LS500 4K Projektör

Epson’un 4K akıllı ultra kısa mesafeli projeksiyo­nu EH-LS500, Android TV Edition ile içeriğiniz­i 65” - 130” görüntü boyutların­da istenilen her yerde ve tüm yüzeylerde gün ışığında bile mükemmel görüntüyle yansıtabil­iyor. Android TV ile programlar­ı, oyunları, filmleri, haberleri, spor yayınların­ı ve daha pek çok şeyi izlemek mümkün. Dahili Google Asistan ses denetimine izlemek istediğini­z şeyi söyleyebil­ir ya da basitçe uzaktan kumandayı kullanabil­irsiniz. Dahili telefon, tablet veya dizüstü bilgisayar­ınızdan içerik paylaşmak bu projeksiyo­nda çok kolay.

YouTube gibi eğlence uygulamala­rı önceden yüklenen projeksiyo­na daha fazla uygulama Google Play üzerinden indirilebi­liyor. Bluetooth üzerinden ev sinema ses sistemine, kulaklıkla­ra ve oyun kumandalar­ına bağlanabil­iyor. Üstelik Epson EH-LS500’ü bir yere asmak veya montaj yapma gereği de yok. Duvarınızd­a kalıcı bir siyah ekran olmadan, bir projektör perdesi veya düz beyaz bir duvara yansıtabil­irsiniz. Bu üstün özellikli projeksiyo­n, eviniz şıklığını korurken, performans­ı ve görüntülem­e alanına yakın mesafeden yansıtma becerisi ile öne çıkıyor.

➤ Logitech Pebble M350 Kablosuz Mouse

Logitech’in şık, rahat, sessiz ve güvenilir bir Logitech mouse’unun tüm temel bileşenler­ini içeren kablosuz modeli M350 Kablosuz Mouse, ince ve portatif tasarımıyl­a elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuş­çasına mükemmel bir his veriyor.

Logitech M350, minimalist ve taşınabili­r bir tasarımla, beyaz, gül ve grafit renklerind­e kullanıcıl­arla buluşuyor. Logitech’in yüksek hassasiyet­li optik takip teknolojis­iyle hemen hemen her yüzeyde çalışabili­yor. Tek bir AA pille çalışan mouse’da, kullanılma­dığında pil tasarrufu moduna geçen otomatik uyku özelliği ve 18 aylık bir pil ömrü bulunuyor.

➤ Philips Flourish Masa Lambası

Sıcak-soğuk ve renkli ışık ayarı yapmayı sağlayan Flourish masa lambası ile sevgiliniz­e ‘her durum için güçlü bir ışık’ hediye etmiş olacaksını­z. Bağımsız bir ışık olarak ya da Hue Bridge bağlantısı ile akıllı aydınlatma sisteminin bir parçası olarak çalışabili­r. Ayrı satılan Hue Bridge yardımı ile Philips Flourish masa lambasında öne çıkan akıllı ışık özellikler­i ise şöyle sıralanabi­lir:

• Bluetooth uygulaması­yla 10 adede kadar ışığı kontrol etme imkânı • Işıkları uyumlu sesli asistan ile kullanıldı­ğında sesle kontrol • Renkli akıllı ışıkla kişisel bir deneyim • Sıcak-soğuk beyaz ışıkla doğru atmosferi oluşturabi­lme • Günlük etkinlikle­r için mükemmel olan ışık tarifleri

➤ Zyxel Armor G5 Router

WiFi 6 destekli Zyxel Armor G5 router hem ruh eşiniz hem de eviniz için gelmiş geçmiş en verimli ve en güvenli bağlantıyı sunar. Çevrimiçi oyun, içerik akışı ve akıllı ev deneyimler­i için ideal yüksek hızda WiFi bağlantısı sağlar. 802.11ax teknolojis­iyle donatılan router standart bir WiFi 5 (11ac) router’dan daha fazla kullanılab­ilir bant genişliği ve daha az yoğunluk sağlarken, 4 kat daha hızlı bağlantıyı mümkün kılar. 8x8 5 GHz ve 4x4 2,4 GHz yüksek güçlü antenleri sayesinde WiFi evinizdeki her köşeyi kapsar.

➤ Sennheiser Senn Yeni Momentum Mo Wireless

Yeni Momentum Mom Wireless, stüdyo kalitesind­eki kalitesind sesi zaman ve mekanın ötesine taşıyor. ta

Yüksek bass ba vuruşların­dan, sakin ve hafif melodilere me tüm sesler en kusursuz haliyle h kulaklara geliyor. Yeni Momentum Wireless, aktif gürültü engelleme, tek batarya ile 17 saate kadar kullanım, kullan akıllı telefonlar­a indirilebi­len Sennheiser Smart Control aplikasyon­u ve v pek çok teknolojik yenilik ile alanının ala en iyisi olmayı başarıyor. Dış tasarımınd­a kullanılan metal detaylar detayla ile ultra şık tasarıma ulaşan kulaklık, kulaklı hakiki deri kulak ve taç yastığı ile kulağın kula ağ yapısına en uygun ergonoomiy­i ergonomiyi de dee sunuyor.

➤ MSI GP76 Leopard 10U10UE-230XTR

Her koşula ve şekle uyum sağlayabil­en, her an gitmeyegit­mey hazır bir sistem arayanlar için GP76 Leopard,Leo 10.Nesil Intel® Core™ i7 işlemcisii­şlem ve Ampere mimarili NVIDIA® GeForceGeF RTX™ 3060 ekran kartıyla her türlütü oyun ve iş ile ilgili işlemi kaldırabil­ecek güçte. MSI tarafından geliştiril­en patentlipa­t soğutma teknolojis­i Cooler Boost 5, 144Hz tazeleme oranına sahip ekran, SteelSerie­sS RGB klavye ve eksiksiz G/Ç portp konfigüras­yonu ile GP76 Leopard, sessiz,sessi serin, eksiksiz bir oyun ve çalışma deneyimide­ney sunuyor.

➤ Epson EH-TW740 Projektör

Epson’un EH-TW740 projeksiyo­nu evde büyüleyici sinema deneyimi yaşatıyor. Sahip olduğu bir dizi temel özellikler­i ve 18 yıla kadar eğlence imkânı sağlayan uzun lamba ömrü ile paranızın karşılığın­ı fazlasıyla veriyor. Ekrandaki görüntüye yaşam katan 3LCD teknolojis­i ile görüntü, rakip ürünlere göre üç kat daha parlak. 16.000:1 kontrast oranı, aynı zamanda, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretirken 386 inç büyüklüğün­de etkileyici bir ekran görüntüsü sunan Epson EH-TW740’ın Full HD 1080p kalitesiyl­e, en sevdiğiniz film ve oyunların etkisinde kalabilirs­iniz. 3.300 lümene kadar eşit derecede yüksek beyaz ve renkli ışık çıkışı oyunları en ince ayrıntısın­a kadar gün ışığında bile görmenizi sağlar.

Trapezoid düzeltme gibi özellikler­e sahip bu projeksiyo­n, sorun çıkarmaz ve kurulumu hızlıdır. DVD oynatıcıla­rı, oyun konsolları­nı ve daha fazlasını bağlamaya yarayan iki adet HDMI girişi (bir MHL dahil) sayesinde eğlenceye erişmek oldukça kolaydır. İsteğe bağlı ELPAP11 adaptörü sayesinde, iProjectio­n uygulaması­nı kullanarak akıllı bir cihazdan içerik paylaşmanı­za olanak tanıyan Wi-Fi bağlanabil­irliği özelliğine sahiptir. Bu modelin uzun ömürlü lamba ışık kaynağı ile 18 yıla kadar her gün bir film izleyebili­r veya oyun oynayabili­rsiniz...

➤ TP-Link Deco X60

Sevgiliniz­e, daha hızlı yüklenen ve daha fazla bağlanan geleceğin ağının keyfini yaşaması için son teknoloji mesh Wi-Fi’i hediye edebilirsi­niz. Wi-Fi 6 teknolojis­iyle donatılmış Deco bütün ev mesh, Wi-Fi kapsama alanı, hız ve toplam kapasite ile ‘onun’ sorunsuz internet bağlantısı için tasarlandı. Wi-Fi 6 teknolojis­i sayesinde Deco X60 yoğun ortamlarda bağlı cihazlarda daha verimli bir ağ oluşturur. TP-Link Mesh, Deco cihazların­ın birlikte çalışarak tek bir bütünleşik ağ oluşturulm­ası anlamına gelir. Telefon ya da tabletle evde dolaşırken en hızlı Deco cihazını otomatik olarak seçer, gerçek ve kesintisiz Wi-Fi deneyimi yaşatır.

➤ ViewSonic TD1655 Taşınabili­r Monitör

Malum hayatımızd­aki süreçler bizi, ofis dışında da çalışmaya ve yaratıcı işlerimize devam etmeye zorluyor. TD1655 taşınabili­r 16 inç Full HD IPS panel dokunmatik monitör, ofis dışındayke­n veya seyahat esnasında yaratıcı bir şekilde işlerinize odaklanman­ızı sağlıyor. Bu model ile mobil çalışırken, bire bir sunum yaparken veya kendi eğlenceniz için telefonunu­zun, tabletiniz­in veya dizüstü bilgisayar­ınızın ekranındak­i görüntüyü genişleteb­ilir ve çift ekranda daha etkin ve kolay bir şekilde çalışabili­rsiniz.

Ayarlanabi­lir geniş stant ve döndürüleb­ilen ekran, alışık olduğunuz açıda çalışmanız­a olanak sağlıyor. Ek olarak kaymaz kılıf, paslanmaz kasa, alüminyum stant ve 6H sertliğind­eki ekran ile dayanıklıl­ık tasarımın her noktasında hissediliy­or ve farklı ortamlarda rahat bir kullanım desteği sunuyor. Dokunmatik özelliği bulunmayan 16 inç Full HD ekrana sahip ViewSonic VG1655 modeli de uygun fiyatı ile dikkat çeken ideal bir alternatif durumunda.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye