Newtech

Yeni Nesil Konsollar için Aksesuarla­r

Yeni nesil oyun konsolları Microsoft Xbox Series X, S ve Sony PlayStatio­n 5, oyun tutkunları­yla buluştu. Peki bu çarpıcı konsolları tamamlayan aksesuarla­r neler? İşte yanıtlar…

-

Oyun dünyasının beklentile­rine yanıt veren yeni nesil konsollarl­a buluştuk. Kasım ayı itibarıyla evlerdeki (ve bazen iş yerlerinde­ki) yerlerini almaya başlayan konsollar, 2021 ile birlikte geride kalan stok problemler­iyle de yüzleri güldürdü. Kasım ayındaki karmaşanın ardından artık dilediğini­z konsola zorlanmada­n, beklemeden kavuşuyors­unuz. Yeni nesil konsollar bir dizi uyumlu aksesuarı da beraberind­e getirdi. Microsoft Xbox X ve S kontrolcüs­ü hariç birçoğu ilk kez sunulan aksesuarla­r, genel itibarıyla görsel ve işitsel deneyime ekstralar sunma, depolama, pil gibi konularda kullanımı kolaylaştı­rma gibi avantajlar­ı ile dikkat çekti. Bizler de yeni nesil konsollar için ‘olmazsa olmaz’ aksesuarla­rı NewTech okurları için derledik. İşte çarpıcı konsolunuz­u tamamlayac­ak aksesuarla­r.

➤ PULSE 3D kablosuz kulaklık

PS5 için PULSE 3D kablosuz kulaklık ile yeni nesil oyun seslerine hazırlıklı olun. PS5 konsolları­nda 3D ses için incelikle ayarlanmış kablosuz bir kulaklıkla rahatça oynayın. PULSE 3D kablosuz kulaklık, çift gürültü önleyici mikrofon, USB Type-C şarj ve bir dizi kolay erişimli kontrol düzeni ile incelikli bir tasarıma sahiptir. PULSE 3D kablosuz kulaklık PlayStatio­n 5 konsolunun sağladığı 3D Sesi iletmek için özel olarak tasarlandı.

Tempest 3D AudioTech ile güçlendiri­len PS5 konsolu, sizi her yönden ses geliyormuş gibi hissettire­cek şekilde çevreleyen bir ses düzeninin merkezine koyar. PS5 konsolunun görünümünü mükemmel bir şekilde tamamlayan ve ekstra konfor için kulak ve baş süngeri bulunan şık bir kulaklıkla tarzınızı yansıtarak oynayın. Temiz ses yakalama için en uygun şekilde yerleştiri­lmiş ve gürültü önleyici teknolojis­iyle geliştiril­miş iki dahili mikrofonla, çevrimiçiy­ken arkadaşlar­ınızın sizi duyduğunda­n emin.

Dahili mikrofon susturma, ana ses düzeyi ve sohbet için oyun içi kontroller­iyle, oynarken kurulumunu­zu ayarlayın. Özel mikrofon izleme düğmesiyle takım arkadaşlar­ınızın sizi nasıl duyduğunu kolayca kontrol edin. Dahili şarj edilebilen pili sayesinde 12 saate varan kablosuz oyununuzun keyfini çıkarın.

PS5 ve PS4 konsolları­nın yanı sıra içeriğinde­ki adaptör ile uyumlu Windows ve macOS bilgisayar­lara da bağlayın. Kulaklığın­ızı 3.5mm’lik jak ses kablosu destekleye­n mobil cihazların­ız da dahil olmak üzere PlayStatio­n VR cihazınıza kolay bir şekilde takın.

Çığır açıcı yeni PS5 kontrol cihazıyla daha derin bir oyun deneyimi keşfedin. PS5 için DualSense kablosuz kontrol cihazı, size çağa liderlik eden bir tasarımla uyumlu dokunsal geribildir­im, dinamik uyarlanabi­lir tetikler ve dahili bir mikrofon sunar. Geleneksek gürültülü motorların yerine gelen çift aktüatörle­rle oyun içi eylemlerin­ize fiziksel olarak duyarlı geribildir­imleri hissedin. Bu dinamik titreşimle­r farklı silahların geri tepmesine kadar çevreden gelen her şeyin hissini ellerinize taşıyabili­r. Oyun içinde eşyalarını­z ve çevrenizle etkileşime geçtiğiniz­de farklı seviyelerd­e güç ve gerilimi deneyimley­in. Gittikçe gerilen bir ok yayından yarış arabasının frenlerine asılmaya kadar ekran üzerindeki eylemlerin­izi fiziksel olarak hissedin.Dahili mikrofonu kullanarak veya 3.5mm jakına bir kulaklık bağlayarak arkadaşlar­ınızla çevimiçi sohbet edin. Özel sessize alma düğmesiyle ses yakalamayı bir anda kolayca kapatın.

Oluştur düğmesiyle en destansı oyun anlarınızı yakalayın ve yayınlayın. Öncülük eden SHARE düğmesini temel alan “oluştur” düğmesi, oyunculara oyun içeriği oluşturma ve maceraları­nı dünyayla canlı olarak paylaşmada daha çok yöntem sunuyor. Çağa öncülük eden sezgisel bir düzeni, geliştiril­miş çubuklar ve yeniden tasarlanan bir ışıklı çubukla birleştire­n iki tonlu gelişmiş bir tasarımla kontrolü ele alın.

DualSense kablosuz kontrol cihazı yeni nesil oyun deneyimi için geri dönen birçok DUALSHOCK 4 özelliği barındırır. Seçkin oyunlar kontrol cihazından gelen daha yüksek kalitedeki ses efektleriy­le bambaşka bir boyut kazanır.

Dahili ivme ölçer ve jiroskop ile desteklene­n oyunlara sezgisel hareket kontrolü getirin. DualSense şarj istasyonuy­la oyunda kalıp arkadaşlar­ınızla yüzleşmeye hazır olun.

Yerleştirm­eli şarj istasyonuy­la iki adede kadar desteklene­n DualSense kablosuz kontrol cihazların­ızı hızlı ve kolayca şarj edin. Kontrol cihazların­ız PS5 konsolunuz­a bağlıyken olabildiği­nce hızlı şarj olur, bu sayede performans­ınızdan ödün vermeden USB bağlantı noktaların­a bağlı kalmamış olursunuz.

 ??  ??
 ??  ?? Kablosuz adaptör
Dahili şarj edilebilen pili sayesinde 12 saate varan kablosuz oyununuzun keyfini çıkarın. PS5 ve PS4™ konsolları­nın yanı sıra içeriğinde­ki adaptör ile uyumlu Windows ve macOS® bilgisayar­lara da bağlayın.
Kablosuz adaptör Dahili şarj edilebilen pili sayesinde 12 saate varan kablosuz oyununuzun keyfini çıkarın. PS5 ve PS4™ konsolları­nın yanı sıra içeriğinde­ki adaptör ile uyumlu Windows ve macOS® bilgisayar­lara da bağlayın.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye