Newtech

Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G ve Samsung Galaxy S21 Ultra

-

Samsung’un yeni Galaxy S Serisi, son teknolojiy­e sahip kamera ve video özellikler­i, cesur yeni tasarımı ve akıcı bağlanabil­irlik kabiliyeti­yle paylaşım yapmanızı ve bağlantıda kalmanızı son derece kolaylaştı­rıyor. Samsung, en son amiral gemisi cihazları Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra ve Galaxy S21+ 5G’yi tanıttı. Galaxy S21 Serisi cesur ve yeni tasarımıyl­a kendinizi ifade etmeniz için geliştiril­di. Galaxy S21 5G, kompakt 6,2 inç ekranı ve hafif tasarımıyl­a beklentile­ri karşılamak üzere tasarlanır­ken Galaxy S21+ 5G daha geniş 6,7 inç ekrana ve daha büyük pil boyutuna sahip.

Galaxy S21 5G; akıllı, çerçevesiz, Dinamik AMOLED 2x Sonsuz-O 120Hz adaptif yenileme hızına sahip ekranıyla iddialı bir görünümün yanı sıra daha akıcı kaydırma ve görüntülem­e özelliği sunuyor. Geliştiril­miş 8K Snap özelliği ise 8K videoların­ızdan kristal berraklığı­nda kareler yakalamanı­zı sağlıyor. Bu sayede kaydet tuşuna her bastığınız­da, hem hareketin kendisini hem de hareketli kareleri yakalamanı­z mümkün oluyor. 60 fps Süper Dengeli video özelliği sayesinde aceleniz de olsa, hareket halinde de olsanız, çektiğiniz görüntüler son derece temiz görünüyor. Yeni Yönetmen Bakışı özelliği, en güzel hikâyeleri­niz için çekiminizi önceden görmenizi, geçişler yapmanızı ve en iyi kareleri seçebilmen­ize olanak veriyor.

Galaxy S21 Ultra, gelişmiş profesyone­l düzey üzey kamera sistemi ile en parlak ve en akıllı ekranı sayesinde Samsung’dan en iyisini talep eden kullanıcıl­ar için tüm imkânların seferber erber edildiği bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda, Galaxy S Serisi’ne ilk defa a S Pen deneyimini getiren bu akıllı telefon, n, üretkenliğ­i ve yaratıcılı­ğı da bir adım öteye ye taşıyor.

Galaxy S21 Ultra, 6,8 inçlik Dinamik AMOLED 2X ekranıyla, Galaxy S21 ailesinin nin en büyük üyesi. Samsung bu telefonund­a a bir ilki de gerçekleşt­irdi, böylelikle kullanıcıl­arın arın artık 120Hz’lik yenileme hızının akıcılığı ile Quad HD+ ekran arasında bir tercih yapmaları gerekmiyor. Galaxy S21 Ultra, puslu yüzey rengi ve iki çarpıcı renk seçeneğiyl­e satışa sunuluyor.

Acer AMD Ryzen 3000 C-Serisi Mobil İşlemciler ve AMD Radeon grafiklere sahip ilk Chromebook modeli olan Acer Chromebook Spin 514’ü (CP514-1H ve CP514-HH) tanıttı. Ryzen işlemciler­in gücünü dayanıklı yapı, şık tasarım ve uzun pil ömrüyle bir araya getiren Chromebook, kullanıcıl­arın evden çalışmak ve öğrenmek amacıyla kullandığı tüm uygulamala­rı ideal şekilde çalıştırma­k için gereken unsurları vadediyor.

Acer Chromebook Spin 514, Acer’ın yeni nesil yüksek performans­lı AMD Ryzen Mobil İşlemciler­le çalışan ilk ürünü olma unvanına sahip. Güçlü “Zen” mimarisi tabanlı AMD Ryzen Mobil işlemciler, tutarlı yanıt verme, kolay çoklu görev yönetimi ve uzun pil ömrü sağlıyor. Sonuç olarak, ister dijital içerik servisleri­ni kullanmak ister birden çok uygulamayı aynı anda çalıştırma­k veya ofis üretkenlik araçlarını kullanmak olsun, yeni Chromebook’ta tüm işlemler hızlı gerçekleşi­yor.

Yeni Chromebook, kullanıcıl­arın video düzenleme ve kodlama gibi, iş ve okul için gerçekleşt­irmeleri gereken zorlu projelerin üstesinden gelmesine de yardımcı olacak özellikler sunuyor. Corning Gorilla Glass kaplı 14 inç Full HD dokunmatik IPS ekranı, dokunmatik etkileşiml­er sağlarken, çizilmeler­e karşı dayanıklıl­ık gösteriyor. Cihaza yüzde 78 ekran gövde oranı sağlayan 6,1 mm inceliğind­eki yan çerçeveler sayesinde, canlı görseller daha da çarpıcı halde deneyimlen­iyor.

 ??  ?? Galaxy S21 Ultra, gelişmiş profesyone­l düzey kamera sistemi ile en parlak ve en akıllı ekranı sayesinde Samsung’dan en iyisini talep eden kullanıcıl­ar için tüm imkânların seferber edildiği bir cihaz olarak dikkat çekiyor.
Her gününüzü efsaneleşt­irmek için tasarlandı
Mükemmel anı bir daha asla kaçırmayın. Galaxy S21 5G ve S21+ 5G ile tanışın. Video ve fotoğrafta devrim yaratmak üzere tasarlanmı­ş olan Galaxy’ler, sinematik 8K çözünürlük sağlar. Böylece videoların­ızdan eşsiz kareler elde edebilirsi­niz.
Galaxy S21 Ultra, gelişmiş profesyone­l düzey kamera sistemi ile en parlak ve en akıllı ekranı sayesinde Samsung’dan en iyisini talep eden kullanıcıl­ar için tüm imkânların seferber edildiği bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Her gününüzü efsaneleşt­irmek için tasarlandı Mükemmel anı bir daha asla kaçırmayın. Galaxy S21 5G ve S21+ 5G ile tanışın. Video ve fotoğrafta devrim yaratmak üzere tasarlanmı­ş olan Galaxy’ler, sinematik 8K çözünürlük sağlar. Böylece videoların­ızdan eşsiz kareler elde edebilirsi­niz.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye