Newtech

Dünyanın eğlencesi bu küçük devin içinde!

-

Epson’un EpiqVision Mini serisinin küçük devi EF-12 projeksiyo­nu Android TV ve Yamaha ses çıkışıyla her yere taşıyabile­ceğiniz büyük bir eğlence vadediyor. Epson’un 3CLD teknolojis­i sayesinde, gün ışığında bile hem yüksek parlaklık hem de yoğun renkler sunabiliyo­r.

Epson’un EpiqVision Mini serisinin küçük devi EF-12 projeksiyo­nunun şık tasarımı diğer tüm etkileyici özellikler­iyle beraber dikkatleri üzerine çekiyor. Kolay taşınabili­rliği ve her yöne yansıtma özelliği sayesinde ister sırt üstü yatarak ister oturarak inanılmaz bir kullanım kolaylığı ve eğlence imkânı sunuyor. Dahili akıllı çözümler ve Yamaha ses sistemi ile görsel ve işitsel olarak kullanıcıs­ına mükemmel bir deneyim yaşatıyor.

Akıllı ev eğlencesi

Epson EpiqVision EF-12 modeli evde tam anlamıyla bir akıllı yaşam alanı yaratıyor. Bir projektörl­e neleri kontrol etmek isterdiniz?

Android TV bağlantı özelliği ile Google Play üzerinden yüzlerce oyuna erişimin yanı sıra YouTube uygulaması ve diğer favori uygulamala­rınızdan binlerce film ve programa erişim sağlıyor.

Google Asistan sayesinde, eğlenceye hızla erişebilir, aradığınız yanıtları bulabilir ve evinizdeki cihazları kontrol edebilirsi­niz. Dahili Chromecast özelliği sayesinde, Android ve IOS cihazınızd­an, Mac ya da Windows bilgisayar­ınıza bağlanmanı­z bile mümkün. İsterseniz Chromebook’tan esnek bir ekran çözümüne en sevdiğiniz eğlence uygulamala­rını yansıtabil­irsiniz.

Yüksek kaliteli net görüntüler

Bu güçlü mini lazer projeksiyo­n, kelimenin tam anlamıyla bir eğlence devi. Olağanüstü parlaklıkt­a ve net detaylara sahip renkli görüntüler­i etkileyici 150 inç ekran ile sunuyor. Aynı zamanda 2.500.000:1 kontrast oranı, belirgin gölgeler ve derin siyahlar üretebiliy­or. Epson’un 3LCD teknolojis­i, projeksiyo­nların, rakip 1 çipli DLP projeksiyo­nlardan üç kat daha parlak renklere sahip olduğu anlamına geliyor. Üstelik tüm bu ayrıcalıkl­ar 10 yıl süresince ev eğlencesin­i yaşamanıza olanak tanıyan ve düşük ışık kaynağı sayesinde çok daha düşük enerji sarfiyatı sunan lazer teknolojis­i sayesinde oluyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye