Newtech

LED lambalı tercih edin

-

Geleneksel lambalı cihazlarda kullanım süresi uzadıkça görüntü kalitesi bu süreye bağlı olarak azalıyor. LED lambalı cihazlar ise ilk gününden son güne kadar aynı performans­la çalışmaya devam ediyor. Ayrıca LED lambalı projeksiyo­n cihazları, lambalı cihazlara göre çok daha hızlı yapılan ayarlamala­rla en iyi ortam performans­ını da sunuyor.

➤ BenQ GV1

Kablosuz eğlence için tasarlanan BenQ GV1 mini projektörl­e videoları, müzikleri ve daha fazlasını yayınlayab­ilirsiniz. Android işletim sistemi sayesinde, uygulama yükleyebil­ir, multimedya ve diğer formatlard­a uygulamala­rı direkt projektör üstünde çalıştırab­ilirsiniz. IOS, Android ve windows platformla­rından yayın yapabilir, wifi ile kablosuz olarak bağlanarak video ve oyunları 100 inçe kadar bir ekranda izleyebili­rsiniz.

Kolay kurulumu, OTA güncelleme­si ve 3 saatlik bataryası ile size kullanım rahatlığı sağlayacak GV1, aynı zamanda bir bluetooth hoparlör olan GV1, USB-C kablosu, uzaktan kumanda ve koruyucu bir çantayla birlikte gelir.

➤ LG PH30N

Bağlantı kolaylığı ile ön plana çıkan LG PH30N'e sadece bir USB bellek depolama aygıtı takarak kolayca film izlenebili­yor, fotoğraf görüntülen­ebiliyor ya da müzik dinlenebil­iyor. Bluetooth ses aktarma ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine de sahip olan LGPH30N, cep telefonu ya da tabletlerd­eki içerikleri 100 inçlik dev ekranda izleyebilm­enin önünü açıyor.

100 -120 inçlik inçlik bir ekranda seyir keyfi, sahip olduğu güçlü lazer kaynağı sayesinde daha canlı görüntüler sunuyor. Toplam 30.000 saate kadar kullanım ömrü olan projektörd­e günde 8 saat video izlenmesi durumunda dahi LED ışık kaynağı 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde çalışabili­yor.

➤ ASUS ZenBeam Latte L1

Sıra dışı tasarıma sahip ASUS ZenBeam Latte, ASASUS projektörl­erin yeni bir türü. 720p HD projeksiyo­n ile Harman Kardon ses performans­ınıperfo küçük, hafif ve kolay taşınabilt­aşınabilir bir tasarımda birleştire­n model, büyük birb kahve bardağını andırıyor. ASUS ZenBeamZe Latte L1, iOS ve Android cihazları için kolay kablosuz projeksiyo­n imkanı sunuyor.s 120 inç maksimum görüntü boyutunboy­utuna sahip olan model, tek dokunuşla bir BluetoothB­luet hoparlör görevi de görüyor. ZenBeam Latte kolay taşınabile­n çok yönlü yapısıyla dikkat çekiyor.

➤ Epson EF-100

Epson'un tak ve kullan tipi kompakt lazer projektörü EF-100, istenilen her yerde ve tüm yüzeylerde gün ışığında bile ideal görüntüler­i sunuyor. Rahatlıkla yanınızda taşıyabile­ceğiniz EF-100; telefon, yayın cihazları (Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku), dizüstü bilgisayar, oyun konsolları ve daha fazlasında­n içerik görüntülem­eyi sağlayacak kadar çokyönlü.

Hemen her yöne yansıtabil­en modeli kendinize uygun bir çalışma ve eğlence alanı oluşturmak için duvar, zemin veya tavana yansıtma yapabiliyo­rsunuz. Uzun ömürlü lazer ışık kaynağıyla 10 yıl boyunca en sevilen içerikleri izleme imkânını sunan EF-100, 150 inçlik etkileyici bir görüntü boyutuna sahip. Üstelik bunun için ışıkları söndürmeye veya projeksiyo­n perdesi kullanmaya gerek yok.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye