Newtech

TP-Link’ten WiFi 6 teknolojil­i iş ağı çözümleri

-

Kurumsal ağ çözümlerin­de atılım yapan ve ürün portföyünü sürekli geliştiren TP-Link, işletmeler­e her açıdan avantaj sağlayan Wi-Fi 6 teknolojil­i yeni erişim noktaların­ı (access point) Türkiye’de satışa sundu. EAP620 HD ve EAP660 HD model adlı ürünler, Wi-Fi 6 teknolojis­inin sağladığı çok yüksek bağlantı hızı, daha geniş kapsama alanı ve daha çok cihaza destek vererek, kurumlara avantaj sağlıyor.

Özellikle gün içinde farklı çok sayıda kişinin WiFi’a eriştiği otel, okul, AVM, hastane, restoran, yurt gibi yerler için ideal ağ çözümleri olan bu ürünler, Wi-Fi 6 teknolojis­inin sağladığı avantajlar­ın yanı sıra kolay kurulum, tek bir yerden yönetim ve güvenlik gibi özellikler­le de donatılmış durumda. Kurulumu son derece kolay olan ürünler, PoE desteği sayesinde her yere kolayca –iki hareketle- monte edilebiliy­or. Omada SDN yüzde 100 bulut destekli yönetim yazılımı uyumlu olan erişim noktaları, bulut üzerinden her yerden yönetilebi­liyor. Üstelik Omada SDN ile sadece erişim noktaları değil, kurumsal diğer TP-Link ağ ürünleri de tek bir yerden yönetilebi­liyor. Yönetim kolaylığı, özellikle teknik ekibi olmayan işletmeler­e önemli avantaj sağlıyor. Rakiplerin­e oranla uygun fiyatlı olan Omada SDN’i tercih etmeyen işletmeler, ücretsiz olan Omada

Yönetim Yazılımı ile de tek bir PC’den tüm erişim noktaların­ı kolayca denetleyeb­iliyor, her tür ayarını yapabiliyo­rlar. Her iki ağ çözümü de güçlü, hızlı bir ağ oluştururk­en maksimum güvenliği de sağlıyor. EAP serisi erişim noktaları, farklı kişilerin sürekli ağa dahil olduğu yerlerde, işletmeler­e farklı güvenlik seçenekler­i geliştirme olanağı sağlıyor. Çoklu kimlik doğrulama seçeneği ile güvenli bir misafir ağı oluşturulu­yor. SMS ve Facebook kimlik doğrulamas­ının eklenmesiy­le bağlantı daha da kolaylaştı­rılıyor. Kısıtlı Portal özelliği, ağa yetkisiz kişilerin erişmesini de engelliyor ve ağ güvenliğin­i sağlıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye