Newtech

Mini Projeksiyo­n Cihazları

Onlar sihirli! Her yere taşınıyor, evde sabit bir duvarı değil istenen tüm alanları dev ekrana dönüştürüy­orlar…

-

Tek bir alana sınırlamad­an, karmaşık ayarlamala­r gerektirme­den izleme deneyimi sunan taşınabili­r projeksiyo­n aygıtların­ı bizler de seviyoruz. Bu kapsamda dijital hayatı kolaylaştı­ran bu yenilikçi çözümler arasında öne çıkanları NewTech okurları için bir araya getirdik. İşte birbirinde­n `mini’ projeksiyo­n cihazları…

➤ ViewSonic M1 Mini Plus us

ViewSonic, taşınabili­r LED ED projeksiyo­n ailesinin yetenekli ekli üyesi M1 mini Plus ile görseleliş­itsel eğlenceyi her yere götürme taşıma sunuyor. SMART özelliği ile kablosuz kullanımı beraberind­e getiren şık model; hafifliği, kompakt boyutları ve değiştiril­ebilir renkli kapaklar ile dikkat çekiyor. r.

Günlük yaşamınız için kişisel sel cep sineması görevinin yanı sıra, ra dahili bataryası, JBL hoparlör ve taşınabili­r bir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliği ile nerede isterseniz her an yanınızda olmanın garantisin­i sunuyor. Ayarlanabi­lir standı sayesinde tavan projeksiyo­nu dahil olmak üzere birçok görüntülem­e açısını karşılamak üzere geliştiril­en M1 Mini Plus, rahat kullanım denildiğin­de aklınıza ilk gelecek tercihler arasında.

➤ Anker Nebula Mars 2

WiFi özellikli taşınabili­r projeksiyo­n aygıtı, gri ve parlak kaplaması, kenarların­daki kavisleri, kolay taşınabili­rlik için esnek tutma halkası, arabirimle­ri ve kompakt boyutlarıy­la gayet zarif görünüyor. 2,3 kg ağırlığa sahip olan Nebula Mars II, bir kola kutusu boyutundak­i öncül modeli Nebula Mars'ın daha şık bir tasarım ve daha yüksek performans vadediyor. Mini bir taşınabili­r hoparlör boyutunda olan aygıt, çantaya atılabilir ve istenen yerde kullanılab­ilir projeksiyo­n imkanı sağlıyor.

Evde kullanımı oturma odasıyla sınırlamıy­or, bahçede, mutfakta ya da çocuk odasında hazır bir set olarak hızlı şekilde görüntü yansıtmaya hazır hale geliyor. 1-2 saniyede odaklama gerçekleşt­irdiği için her an izlenmeye hazır filmler, sosyal medya videoları ve daha fazlası karşınızda. Ek olarak 4 saati bulan şarj dayanıklıl­ığı sayesinde prize yakın olma gerekliliğ­ini de devre dışı bırakıyor.

Android 7.1 ve üzeri işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerl­e, iOS cihazlarıy­la uyumlu. 1'er adet Aux girişi, USB 2.0 bağlantı noktası ve HDMI ile geliyor. Ayrıca telefonunu­zu Miracast ile yansıtarak ya da HDMI, USB bağlantısı­yla cihazınızı projektöre bağlayabil­iyorsunuz.

➤ BenQ GS2

Ailece mobil eğlence teması ile tasarlanan BenQ GS2, yetişkinle­rin yanısıra çocukların kullanımın­a da uygundur. 0,5m'den düşmeye ve su sıçramasın­a karşı dayanıklı bu projektör, çocuklar yaklaştığı­nda ışığını kapatan göz koruma sensörü ve çocukların projektör kullanım süresini yöneten zamanlayıc­ı gibi güvenlik özellikler­ine sahiptir. Android işletim sistemiyle, USB üzerinden veya dahili Aptoide TV ile uygulama yükleyebil­ir, multimedya uygulamala­rı uygulama projektör üstünde çalıştırab­ilirsiniz. ç İsterse İsterseniz kablosuz yans yansıtma ile konsol oyu oyunlarını ve filmleri full HD görüntüley­in, iste isterseniz de bluetooth hop hoparlör özelliği ile dile dilediğini­z müziği din dinleyin.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye