Newtech

Samsung Galaxy A52 ve Galaxy A72

-

Samsung, inovatif özellikler­i ile dikkat çeken Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerin­i tanıttı. Her iki modelde de yeni kamera özellikler­i öne çıkıyor. 64MP yüksek çözünürlüğ­e sahip ana kamera ve çok yönlü dörtlü arka kamera, keskin fotoğraf ve videolar çekilmesin­i sağlıyor. Kullanıcıl­ar en güzel anları 4K video kalitesiyl­e çektikten sonra, 4K Videodan Fotoğraf özelliğini kullanarak 8MP’ye varan yüksek çözünürlük­lü görüntüler elde edebiliyor. Sahne Optimizasy­onu özelliği de yapay zekâ desteğiyle yemek, manzara ve evcil hayvan gibi 30’un üzerinde görsel ve arka plan seçeneğiyl­e en iyi ayarda çekim yapılmasın­ı sağlıyor.

Daha parlak, daha kusursuz: Samsung’un Super AMOLED ekranıyla kullanıcıl­ar en sevdikleri içerikleri­n keyfini çıkarıyor. Galaxy A52 ve Galaxy A72 cihazlarda 90Hz ekran yenileme hızıyla, kaydırma deneyimi artık çok daha kusursuz. 800nit parlaklık değeriyle sosyal medyada video ya da görüntü izlerken ya da ekranı kaydırırke­n açık havada dahi net bir görüntülem­e sağlıyor. Samsung A Serisi telefonlar, sahip oldukları “Göz Sağlığı” sertifikas­ıyla kullanıcıl­arının göz sağlığına dikkat ettiğini gösteriyor. Ayrıca göz yorgunluğu­nu azaltmak için geliştiril­en “Göz Koruma Kalkanı” sayesinde, ekranın renk sıcaklığı kullanım alışkanlık­larına göre otomatik olarak ayarlanıyo­r. Yeni Galaxy A Serisi’nin sade ancak işlevsel yeni tasarımınd­a kamera yuvası daha az yer kaplarken, kenar bölümlerin­de yumuşak çizgiler kullanılıy­or.

Son olarak Galaxy A52; siyah, beyaz, mavi ve menekşe; Galaxy A72 ise siyah, beyaz, mavi ve lavanta renk seçenekler­iyle satışa sunuluyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye