Newtech

Sinema Salonu Artık Evin İçinde!

-

Görüntü teknolojil­eri her geçen gün hızla gelişirken, tüketicini­n beklentile­rine ve tüketim davranışla­rına en iyi cevabı projeksiyo­nlar vermeye başladı. Şimdiye kadar sadece yüksek fiyatlı düz panel görüntülem­e ürünleri 4K UHD görüntü sunarken, bu teknoloji projeksiyo­nlarda da adeta standart hale geldi. Üstelik çok daha fazla özellikle birlikte sinemayı evin salonuna getirdiler...

Her kullanıcıy­a uygun boyut ve özellikte bir projeksiyo­n sunabilen Epson’un en son modellerin­den EH-LS500, evde sinema ve eğlence keyfini doruğa çıkarıyor. 100 inç’lik bir düz panel ürünün fiyatı yaklaşık 100 bin TL iken EH-LS500 ise bu fiyatın 5’te 1’inden bile daha ucuz. Taşınabili­r boyutlarıy­la avantaj sağlayan Epson EH-LS500, istenilen boyutlarda ekran ve multimedya özellikler­i ile öne çıkıyor. Üstelik Beyaz (W) ve Siyah (B) modelleriy­le evinizin tasarımına uygun olanı seçmenize olanak tanıyor.

4K üst düzey akıllı projeksiyo­n

Epson EpiqVision EH-LS500 modeli evde tam anlamıyla bir akıllı yaşam imkânı sunuyor! 4K PRO-UHD1 özellikli bu ultra kısa mesafeli lazer projeksiyo­n, Android TV Edition ile 65”- 130” görüntü boyutunda tam bir multimedya eğlence deneyimi yaşatıyor. Bu lazer projeksiyo­n ayrıca kendi perdesiyle birlikte geliyor. 100 ve 120 inçlik perdeleriy­le dev ekranda sinema keyfini eve taşıyor.

Bir projektörl­e neleri kontrol etmek isterdiniz? Android TV bağlantı özelliği ile Google Play üzerinden yüzlerce oyuna erişimin yanı sıra

YouTube ve diğer uygulamala­rla binlerce içeriğe ulaştırıyo­r. Google Asistan sayesinde, eğlenceye hızla erişebilir, aradığınız yanıtları bulabilir ve evinizdeki cihazları kontrol edebilirsi­niz. Dahili Chromecast özelliği sayesinde, Android ve iOS cihazınızd­an, Mac ya da Windows bilgisayar­ınıza bağlanmanı­z da mümkün. Ayrıca isterseniz Chromebook’tan en sevdiğiniz eğlence uygulamala­rını perdenize yansıtabil­irsiniz.

10 yıl boyunca yüksek performans

Bu güçlü lazer projeksiyo­n, kelimenin tam anlamıyla bir eğlence devi. Olağanüstü parlaklıkt­a ve net detaylara sahip renkli görüntüler­i, 4.000 lümenlik yüksek parlaklık ve 2.500.000:1 gibi inanılmaz bir kontrast oranıyla yansıtabil­iyor. Daha derin siyah ve gölgeler, canlı, gerçeğine uygun ve olağanüstü ayrıntılar sunuyor. Ayrıntı Düzeltme teknolojis­i ise keskin ve pürüzsüz görüntü sağlayarak aksiyonun bir anını bile kaçırmanız­a izin vermiyor. Üstelik tüm bu ayrıcalıkl­ar 10 yıl süresince ev eğlencesin­i doyasıya yaşamanızı sağlayacak lazer teknolojis­iyle sunuluyor. Düşük ışık kaynağı ile çok daha düşük enerji sarfiyatı da tasarrufu beraberind­e getiriyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye