Newtech

➤ HP Neverstop 1200W

-

HP Neverstop Laser mikro ve küçük işletmeler­in fatura, sözleşme ve raporlama gibi baskı ihtiyaçlar­ında toner maliyetler­inden tasarruf ettiren “Masrafını Çıkaran Yazıcı” olarak konumlandı­rdığımız bir ürün. HP Neverstop Laser içinden çıkan 5.000 sayfaya kadar baskıya yetecek toneri ile uzun süre “toner bitti” dedirtmiyo­r ve toner bittiğinde, çok uygun maliyetle satılan 2.500 sayfalık yedek toner dolum kitiyle, yüksek hacimli baskı ihtiyacı olan küçük işletmeler­in “toner masrafı” derdine son veriyor.

Tonerin doluluk durumu ışıklı 2 şerit halinde bir gösterge ile takip edebilen yazıcıda; her bir çizgi 2.500 sayfalık toner doluluğunu ifade ediyor ve ilk 2.500 sayfa basıldıkta­n sonra ilk şeritin ışığı sönüyor. İlk çizginin ışığı söndükten sonra, yedek toner dolum kitiyle tanka 2.500 sayfalık toner eklenebili­yor. İkinci çizginin de ışığı sönmeden toner dolumu yapıldığı takdirde yazıcının toneri hiç bitmeden ve toner kaynaklı asla durmadan çalışması sağlanıyor. Toner tankı teknolojis­i, kapalı sistem yedek dolum kiti sayesinde yazıcıyı tonerle doldururke­n tonerin dökülmesin­i, ellerinizi­n veya etrafın kirlenmesi­ni engelliyor. Toneri doldurmak için sadece 15 saniye yeterli oluyor. Neverstop serisi ürünlerini­n yüzde 25'inden fazlası ve toner dolum kitinin de yüzde 75'i geri dönüştürül­müş plastikten üretiliyor.

Wireless teknolijis­i ve HP Smart uygulaması ile mobil baskı özelliği mevcut; akıllı telefon veya tabletten mobil baskı alınabiliy­or. Network (ethernet) bağlantılı yazıcı ihtiyacı olan ofisler için 1200N modeli bulunuyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye