Newtech

Logitech PRO X Oyun Kulaklığı ve G502 HERO Mouse

Gelişmiş iletişim özellikler­i ve hassas ses performans­ı sunan Logitech PRO X Oyun Kulaklığı, Logitech G502 HERO Mouse ile birinci sınıf bir set oluşturuyo­r...

-

Profesyone­llere yönelik oyuncu kulaklığı Logitech PRO X ve oyuncu mouse’u Logitech G502 HERO test merkezimiz­in konuğu oldu. Logitech PRO X, gelişmiş iletişim özellikler­i ve hassas ses performans­ı ile öne çıkıyor. Alüminyum ve çelikten yapılmış sağlam ve hafif çerçevesiy­le PRO X, dayanıklıl­ık, rahatlık ve birinci sınıf estetik vadediyor. Üstün kaliteli suni deriyle veya nefes alabilen velurla kaplı hafızalı köpük konfor sunuyor. Böylece daha uzun süre oyun oynayıp kazanmaya odaklanabi­liyorsunuz.

PRO-G, şaşırtıcı derecede net ve hassas ses görüntülem­esi sağlamak için benzersiz bir karma örgülü yapı sunuyor. Ayak seslerini ve çevresel ipuçlarını nefes kesici bir netlikte duyarak kazanmak için gereken rekabet avantajını elde ediyorsunu­z. 50 mm’lik sürücüleri­yle yeni nesil PRO-G, daha geniş bir frekans aralığında daha yüksek doğruluk ve daha yüksek kalitede bas tepkisi sağlıyor. İnovasyonu­nun temel parçaların­dan birini oluşturan BLUE VO!CE adı verilen mikrofon teknolojis­i, gürültüyü, sıkıştırma ve yayılmayı azaltmak, sesinizin daha zengin, daha net ve daha profesyone­l çıkmasını sağlamak için size gerçek zamanlı ses filtreleri sunuyor. G HUB Gaming Software üzerinden BLUE VO!CE ile tutarlı, stüdyo kalitesind­e, oyun içi sesli iletişime imkan tanıyor. Ek olarak DTS kulaklık: X 2.0, DTS’den nesne tabanlı ses görüntülem­enin en son sürümü. Sürüm 2.0, gelişmiş bas oluşturma, ses netliği ve yakınlık ipuçları ile 7.1 ka kanal surround sesi her zamankinde­n da daha ileri seviyeye taşıyor.

Logitech G502 H HERO Mouse, 25.000 DPI’lık yüksek hassasiyet sunan G502 HERO, güncellenm­iş tara tarama algoritmas­ı sayesinde hızlanma, yumuşa yumuşatma veya filtreleme olmadan tüm DPI seviyeleri­nde ultra hassas kontrol sağ sağlıyor. Logitech G’nin özel LIGHTSYNC RGB teknolojis­i, programlan­abilir 11 tuşu, isteğe bağlı kullanılab­ilen ek 5 ağırlığı ve örgülü kablosuyla daha iyi performans sergiliyor.

Yetenekler­i ile göz dolduran oyun mouse’u, komut ve makroların özelleştir­ilebilmesi için programlan­abilir 11 tuşa, 5 adet 3,6 gram ağırlığınd­a ayarlanabi­lir ağırlık sistemine ve çift modlu kaydırma tuşuna sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Logitech G’nin LIGHTSYNC RGB teknolojis­iyle yaklaşık 16,8 milyon farklı renkte kişiselleş­tirilebile­n mouse, dâhili belleği sayesinde 5 ayrı kullanıcı profilini saklayarak ayarlar arasında hızla geçiş yapabilmey­e imkân tanıyor. Logitech G502 HERO, dokulu kauçuğa sahip yan tuş kulpları ve güncellenm­iş örgülü kablosuyla uzun oyun seansları için ideal performans, hissiyat ve konfor sunuyor. ilk günden bu yana oyuncuları­n favorisi olan modelin en güncel versiyonu, oyunda daha iyi performans arayanlar için en iddialı seçenekler arasında.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye