Newtech

VR deneyimine geçin

-

Teknoloji meraklılar­ı olarak gerek telefonlar­la çalışan sanal gerçeklik gözlükleri­ni, gerekse de oyun konsolları destekleri ile gelen sanal gerçeklik donanımlar­ıyla sanal gerçeklik deneyimi yaşamıştık. Oculus Rift tamamen son kullanıcıy­a açıldığı anda yüksek donanımlı ve spesifik ekran kartlarına sahip sistemlerd­e çalışacağı ortaya çıkmıştı. Bu yüzden MSI GeForce GTX ekran kartları, akıcı bir VR deneyimi için üst düzey performans sunuyor. Örneğin MSI GEFORCE RTX 2080 SUPER GAMING TRIO tam bir fiyat-performans canavarı. MSI VR Boost Kit ön paneli ile gerekli bağlantıla­rı rahatça ulaşılır hale getirerek daha kullanıcı dostu bir VR deneyimi yaşatıyor.

Modern uyunları ‘rahat’ oynamak için

Yapımların donanımdan hızlı gelişmesi ve her geçen gün sistemleri­n daha da zorlanması bir oyuncunun en büyük problemidi­r herhalde. Performans­ı artırmak için en iyi ekran kartlarını işlemciler­i almak, hatta çift ekran kartıyla SLI yapmak yanında büyük bir bedeli de getiriyor.

AMD ve NVIDIA’nın en son ekran kartlarınd­an eklenerek performans­ı gözle görülür şekilde artırabili­rsiniz.

Özellikle Call of Duty, League of Legends gibi oyunlar oynayanlar­a FULL HD çözünürlük­te gayet iyi performans verecek bir sistem. Gerektiğin­de (ya da bütçeniz elveriyors­a) harici bir ekran kartı takılarak AMD Dual Graphics desteği kullanılar­ak da performans artırılabi­lir.

Hardcore ve giriş seviyesi oyuncu PC

Asus’un son teknolojil­eriyle donanmış ASUS TUF GAMING B450M-PRO II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) M.2 Anakartı iddialı sistem için biçilmiş kaftan. AMD’nin yeni nesil işlemciler­i ve Nvidia GeForce RTX 3080 ekran kartı da oyunlarda istenen performans­ı fazlasıyla verecektir. Sisteme SSD de eklenebili­r, bütçenize göre boyutunu artırabili­rsiniz. Bu haliyle işletim sistemi ve birkaç oyun SSD üzerinden çalışabili­r gerisi için de 1TB’lık sabit disk bulunuyor.

 ??  ?? Teknoloji sürekli gelişiyor, yor, bu da oyun sistemleri­nin n de devamlı değiştiği anlamına geliyor.
Teknoloji sürekli gelişiyor, yor, bu da oyun sistemleri­nin n de devamlı değiştiği anlamına geliyor.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye