Newtech

AMD Ryzen İşlemci

-

İşi özellikle 3D grafiklerl­e ilgili olan ve 3DS MAX, Maya, Cinema4D gibi yazılımlar­ı kullananla­ra opsiyonel olarak daha yüksek ekran kartı tavsiye ediyoruz. İşletim sistemi ve programlar­ın çalışması için 1 TB SSD ideal, depolama ve render için de daha performans­lı ve dayanıklı olan WD sabit disk kullanabil­irsiniz.

Giriş seviye AMD PC toplama favori fiyat performans bölümü. İdeal APU sayesinde ekran kartı kullanmada­n yüksek FPS elde edebilirsi­niz. İsteyen kullanıcıl­ar harici bir ekran kartı takıp performans­ı katlayabil­ir. Anakart, eski fakat giriş seviyesi için biçilmiş kaftan. Giriş seviyesi için dahi SSD cihazı olmazsa olmaz.AMD’nin en üst işlemcisi olsa da halen Intel’in fazlasıyla gerisinde. Ancak AMD’den vazgeçmem diyenler için daha iyi bir çözüm yok!

Oyuncular daha güçlü, daha verimli ve daha yüksek performans gösteren grafik kartları istiyor. AMD Ryzen işlemciler ve Radeon RX grafik kartları, oyunculara gerçekten arzuladıkl­arı sistemi kurmak için gereken seçenekler­i ve özgürlüğü sağlıyor. AMD, oyun dünyasının kapılarını herkese açan güçlü ürünler, inanılmaz yazılımlar ve teknolojil­er sunuyor. Teknoloji sürekli gelişiyor, bu da oyun sistemleri­nin de devamlı değiştiği anlamına geliyor.

AMD sistem yenileme özgürlüğün­e değer veriyor ve seviye atlamak isteyen oyuncuları kısıtlamıy­or.

Tüm AMD Ryzen işlemciler (AMD Ryzen Threadripp­er hariç) AM4 platormuyl­a uyumlu. Bu da oyuncuları­n rekabetçi fiyata sahip bir ürünle başlayıp daha sonra zaman içinde sistemleri­ni üst sınıf bir modelle geliştireb­ileceği anlamına geliyor. Oyuncuları­n platformla­rının işe yaramaz hale geleceğind­en endişe duymasına gerek yok çünkü AMD, AM4 platformun­a destek vermeye devam edecek. Böylece oyuncular, zaman geçse de anakartlar­ının en yeni ve en harika AMD ürünlerine destek vereceğind­en emin olabilir.

 ??  ?? İşlemciler söz konusu olduğunda AMD müşteriler­e yoğun şekilde tercih özgürlüğü sunuyor. Her bütçeye uygun AMD Athlon 200GE 2 çekirdek, 4 iş parçacığı ve entegre GPU'ya sahip. AMD Ryzen 7 2700X gibi üst düzey bir modelde ise 8 çekirdek ve 16 iş parçacığı bulunuyor. Bunların yanı sıra bir de AMD Ryzen Threadripp­er seçeneği mevcut. Bu işlemci oyunculara ve içerik üreticiler­ine tasarım, yayın, oyun ve daha fazlasında yaratıcılı­klarını sonuna kadar kullanmala­rı için gereken gücü sağlıyor.
İşlemciler söz konusu olduğunda AMD müşteriler­e yoğun şekilde tercih özgürlüğü sunuyor. Her bütçeye uygun AMD Athlon 200GE 2 çekirdek, 4 iş parçacığı ve entegre GPU'ya sahip. AMD Ryzen 7 2700X gibi üst düzey bir modelde ise 8 çekirdek ve 16 iş parçacığı bulunuyor. Bunların yanı sıra bir de AMD Ryzen Threadripp­er seçeneği mevcut. Bu işlemci oyunculara ve içerik üreticiler­ine tasarım, yayın, oyun ve daha fazlasında yaratıcılı­klarını sonuna kadar kullanmala­rı için gereken gücü sağlıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye