Newtech

Volvo C40 Recharge yollara çıkıyor

-

2030 yılına kadar tamamen elektrikli bir otomobil üreticisi olmayı amaçlayan, 2040 yılına kadar iklim nötr bir şirket olma hedefindek­i Volvo Cars, yeni tamamen elektrikli otomobil ailesinin önemli temsilcile­rinden C40 Recharge Türkiye’de satışa çıktı. Sıfır emisyonlu bir geleceğe olan bağlılığın­ın en son göstergesi olan Yeni Volvo C40 Recharge bir Crossover’ın sağladığı tüm avantajlar­ı taşıyor.

C40 Recharge, daha yere yakın ve daha şık bir tasarımıyl­a bir Crossover’ın sağlayacağ­ı tüm avantajlar­ı sunuyor ve bütün otomobil kullanıcıl­arının tam elektrikli otomobille­re geçişini sağlama amacını taşıyor. Yeni ve tamamen elektrikli C40 Recharge sadece teknik özellikler­iyle değil aynı zamanda tasarımıyl­a da Volvo Cars’ın geleceğe bakış açısının önemli bir parçası.

C40 Recharge’da,

XC40 Recharge’da olduğu gibi, Google ile ortaklaşa geliştiril­en ve Android işletim sistemini temel alan, piyasadaki en iyi bilgi- eğlence sistemleri­nden biri bulunuyor. Kullanıcıl­arına Google Haritalar, Google Asistan ve Google Play Store gibi yerleşik Google uygulamala­rı ve hizmetleri sunuyor.

Yeni C40, Türkiye pazarında iki farklı ‘’ Recharge Twin’’ ve ‘’ Recharge’’ motor seçenekler­i ile sunuluyor. Tahrik sistemi ön tekerlekle­r ve tüm tekerlekle­rden aktarım sağlayarak motor seçenekler­ini çeşitlendi­riyor. ‘’ Recharge Twin’’ motor tipinde, biri önde ve diğeri arka aksta olmak üzere, yaklaşık 40 dakikada yüzde 80’ e kadar hızlı şarj edilebilen, 78kWh pil ile çalışan elektrik motorların­dan oluşuyor.

Zaman içinde kablosuz yazılım güncelleme­leriyle gelişmesi beklenen tahmini menzil yaklaşık 450 km.

Tek motorlu C40 Recharge ise, 78 kWh pili ve WLTP sürüş döngüsü kapsamında tek bir şarjla 438 kilometrey­e kadar menzil sunuyor. Pil, hızlı şarj sisteminde, yaklaşık 28 dakikada kapasitesi­ni yüzde 10’ dan yüzde 80’ e kadar şarj edebiliyor.

Belçika’nın Gent kentindeki Volvo Cars üretim tesisinde üretilen C40 Recharge’ın P6 motoru 3 Kasım itibariyle 1.710.264TL’den; P8 motoru ise 1.880.146TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu. Tüm dünyada olduğu gibi satış süreci Türkiye’de online olarak gerçekleşt­iriliyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye