Newtech

Electrolux 800 Şarjlı Süpürge Serisi

Estetiği ve fonksiyone­lliği birleştire­n 800 serisi, kullanıcı dostu tasarımıyl­a yüksek performans sunuyor.

-

Temizliğe yönelik davranış ve tutumlar gün geçtikçe değişiyor. Electrolux zamanın hızına yetişmek isteyen tüketicile­re uygun özellikler geliştirme­ye devam ediyor. Electrolux’ün kullanıcı deneyimler­ini ve yorumların­ı baz alarak geliştirdi­ği 800 serisi yüksek performans ile çok yönlülüğü ve estetiği bir araya getiriyor. Kolay erişilebil­ir, kullanımı basit ve güçlü süpürme özellikler­ini birlikte sunarak kullanıcı llanıcı dostu bir tasarım olarak karşımıza mıza çıkıyor.

Electrolux 800 00 Şarjlı Süpürge serisi, estetiği i ve fonksiyone­lliği birleştire­n İskandinav andinav tasarımını­n yalın lın ve şık halini de evlere taşıyor. Dayanıklı, pratik, farklı yüzeyleri temizleyeb­ilme ve yüksek performans rmans özellikler­i gösteren 800 şarjlı rjlı süpürge serisi Türkiye’de EP81UB25GG, UB25GG, EP81HB25SH ve EP81U25ULT olarak larak üç farklı model seçeneğiyl­e kullanıcıl­arın ıcıların beğenisine sunuluyor. yor.

800 serisi Electrolux’ün ün ilk pistol tipi şarjlı süpürgesi olmasıyla yla bir ilk olarak dikkat çekiyor. Yalnızca a bir tuşa basarak süpürge şarj istasyonun­da tasyonunda dahi olsa el süpürgesin­i tek elinizle rahatlıkla çıkarma kolaylığı ığı sağlıyor. ‘Auto Mode’ özelliği ile sert zeminlerde ya da halılarda a kolayca uyum sağlama özelliği gösteriyor. steriyor.

800 serisi sıfırdan tam şarjla la yalnızca 2.5 saatte ulaşırken, n, tek şarj ile kullanım

alanınızı bir kerede te temizleme imkanı sunuyor. Hijyenik bir ya yaşam alanı için kapsamlı 5 kademeli filt filtrasyon sistemi ile partikülle­ri yüzde 99,9 99,99 oranında etkisiz hale getiriyor.

Yüksek alanları temizlemey temizlemey­e ve tüm kullanıcıl­ara ergonomik bir te temizlik için ideal boylarında kullanıma im imkan veren teleskobik borusu, zemin başl başlıkları arası kolay geçişler için pedalla başlık çıkarma ve 79 desibel ses seviyesi ile kon konforlu bir temizlik deneyimi yaşatıyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye