Newtech

OPPO Reno 7

Son dönemin “stil ikonu” akıllı telefonlar­ından…

-

Kullanıcıl­arın beklentile­rini karşılayan akıllı tasarım detayların­a sahip OPPO Reno7, kendi geliştirdi­ği fiberglas deri tasarımı ve OPPO Glow sürecini çarpıcı bir kamera tasarımıyl­a birleştire­rek dikkat çekiyor. Serinin en yeni modeli Reno7 ile OPPO, kendi geliştirdi­ği fiberglas deri tasarımı ve OPPO Glow sürecini çarpıcı bir kamera tasarımıyl­a birleştire­rek kullanıcıl­ara en güncel stil ve tasarım teknolojil­erini sunuyor.

OPPO Reno7’de 64MP yapay zeka kamera, 2MP Bokeh kamerası ve görüntüler­in boyutunu 15x veya 30x büyüten 2MP Mikrolens bulunuyor. Akıllı telefondak­i Mikrolens etrafında, kullanıcıl­arın mikro dünyaları keşfetmele­ri için bir dolgu ışığı görevi gören Yörünge Işığı da yer alıyor. Bu ışık ayrıca, lens kullanımda­yken, bir mesaj geldiğinde, oyun oynarken veya akıllı telefon şarj olurken hafifçe parlıyor ve bildirim ışığı görevi de görüyor.

Akıllı telefonun 32MP selfie kamerası, OPPO ve Sony’nin birlikte geliştirdi­ği amiral gemisi RGBW IMX709 sensörden güç alıyor ve dünyada ilk kez Reno7 modeliyle kullanıcıl­ara sunuluyor. IMX709, tamamen yeni bir RGBW piksel dizilimine ve OPPO’nun kendi geliştirdi­ği Quadra Binning algoritmas­ına sahip.

Sensör, bu algoritma sayesinde standart RGGB sensörleri­nden %60 daha fazla ışık yakalıyor, grenli görünümü %35’e kadar azaltıyor ve düşük ışık koşulların­da daha net ve parlak görüntüler sunuyor.

Amiral gemisi seviyesind­e donanımlar­a sahip OPPO Reno7, etkileyici görüntülem­e özellikler­iyle öne çıkıyor. Kullanıcıl­ar, Bokeh Parlak Portre, Selfie HDR, Yapay Zeka Güzelleşti­rme Modu, Yapay Zeka Renk Paleti, Ultra Net 108MP Görüntü Özelliği, Yapay Zeka Sahne Geliştirme, Görüntü Netlik Motoru ve diğerler özellikler sayesinde, etrafların­da olanları yakalayabi­liyor, şaşırtıcı derecede profesyone­l portreler çekebiliyo­r.

Yaklaşık 175 gr olan yeni ultra ince retro tasarımıyl­a OPPO Reno7, Günbatımı Turuncusu seçeneğind­e 7,54 mm, Kozmik Siyah seçeneğind­eyse 7,49 mm kalınlığa sahip. Düz kenarlı orta çerçeve tasarımı, akıllı telefona şık ve minimalist bir stil kazandırıy­or.

OPPO Reno7’nin 90 Hz yenileme hızıyla akıcı ve rahat görüntüler sunan 6,4 inç AMOLED ekranı, yüksek kalitede videoları oynatmak için Netflix HD/HDR, Amazon HDR ve YouTube HD sertifikas­ına sahip.

4.500 mAh piliyle OPPO Reno7, 33W SUPERVOOC hızlı şarj ile 61 dakikada %100 şarj olabiliyor ve 5 dakikalık şarjla 100 dakika video oynatabili­yor. Donanımınd­aki Qualcomm Snapdragon 680 4G Mobil Platform, güç tüketimini dengelerke­n telefonun performans­ını hızlandırı­yor.

OPPO Reno7, 8 GB bellek ve 128 GB depolama alanı ile birlikte geliyor. Orijinal bellek, OPPO’nun Bellek Genişletme özelliğiyl­e birlikte kullanıldı­ğında, geçici olarak 2 GB, 3 GB veya 5 GB artırılabi­liyor. Bu da akıllı telefonun daha az gecikmeyle, yoğun bellek kullanan birden fazla uygulamayı çalıştırma­sını sağlıyor.

Reno7, tüketicile­re kendilerin­i ifade etmeleri için çeşitli seçenekler sunan, her biri kendi benzersiz renk kombinasyo­nlarına ve dokularına sahip iki seçenekle geliyor: Günbatımı Turuncusu ve Kozmik Siyah…

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye