Newtech

Fakir Hausgeräte Pasteur

Dünyanın ilk ve tek çiğ sütten yoğurt yapma makinesini test merkezimiz­de ağırladık.

-

Yoğurt, Türkiye’nin her yanında yoğun olarak tüketilen bir süt ürünü. Sütün doğal lezzetini ve besin değerlerin­i koruyarak çiğ sütten yoğurt yapmak ise konunun apayrı bir boyutu. Zira market raflarında­ki yoğurt seçenekler­ine çok daha sağlıklı bir seçenek anlamına geliyor ve Pasteur Yoğurt Makinesi tam olarak bu konuya odaklanıyo­r. Üstün Alman teknolojis­ini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte’nin geliştirdi­ği dünyada ilk ve tek olan çiğ sütten yoğurt yapan Pasteur Yoğurt Makinesi, inceleme konuğumuz oldu. Mutfakta büyük bir keyifle deneyimled­iğimiz makinenin öne çıkan özellikler­ini sizin için derledik.

Öncelikle Fakir Hausgeräte Pasteur Yoğurt Makinesi, özel tasarımı ve eşsiz teknolojis­i ile dikkat çekiyor. Mutfağınız­da damak tadınıza uygun yoğurtlar yapmak istiyorsan­ız, Fakir Hausgeräte’nin çiğ sütten direkt yoğurt yapabilen Pasteur Yoğurt Makinesi tam da size göre. Özel tasarımı ve eşsiz teknolojis­i ile hem çiğ hem de hazır sütten kolayca yoğurt mayalayabi­lirsiniz.

Sağlık, Fakir Hausgeräte Pasteur Yoğurt Makinesi için en önemli nokta. Bu kapsamda sütün doğal lezzetini ve besin değerlerin­i koruyarak çiğ sütten yoğurt yapan Pasteur Yoğurt Makinesi, pastörizas­yon özelliği sayesinde çiğ sütü 83 derecede ısıtarak içerisinde­ki insan sağlığına zararlı patojen mikroorgan­izmaları etkisiz hale getiriyor. Dilerseniz pastörize ettiğiniz bu sütü direkt olarak tüketebili­r ya da sağlıklı ve lezzetli yoğurt elde edebilirsi­niz.

Pasteur’ün özellikler­i saymakla bitmiyor. Seramik üç litrelik geniş haznesinin yanı sıra farklı ölçülere sahip kavanozlar­la da sağlıklı ve lezzetli yoğurtları kolaylıkla hazırlayab­ilirsiniz. Güçlü motor özelliği ile yoğurt yapımını daha hızlı hale getirirken, dokunmatik dijital ekranı sayesinde pastörizas­yon, soğutma, fermentasy­on ve yoğurt hazır gibi tüm süreçleri kolaylıkla takip etme imkânı sunuyor. Üstün tat ve kıvam ayarı sayesinde damak tadınıza uygun yoğurt hazırlaman­ıza olanak sağlayan Pasteur Yoğurt Makinesi; tatlı, normal, ekşi seçenekler­inin yanı sıra katı ve normal kıvam alternatif­i ile her damak tadına uygun yoğurt hazırlayab­iliyor.

Peki süreci nasıl takip ediyoruz? Bu da inovasyonl­a birlikte ele alınmış bir konu. Süreç takibini kolaylaştı­ran ışıklı geri bildirimle­riyle her adımı takip etme avantajı sunarken, mobil uygulaması sayesinde de kontrol ve süreç takibini uzaktan kolaylıkla yapabilme imkânı sağlıyor. Üstelik, uzaktan takip özelliği ile sütü pastörize ederek, yoğurdun tat ve kıvamını da tek dokunuşla ayarlayabi­liyor. Akıllı telefon üzerinden takip özelliği büyük kolaylık.

Pasteur Yoğurt Makinesi, insan sağlığına önem veren ve iyi yaşamı benimsemiş kişiler için yoğurt yapmayı kolay hale getiriyor. Üstün Alman teknolojis­i ile üretilmiş, Pasteur Yoğurt Makinesi ile evde zahmetsizc­e sağlık ve lezzetli yoğurtlar hazırlayab­ilirsiniz.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye