Newtech

Acer Aspire 3 A315-510P

Bütçe dostu ve ultra taşınabili­r özellikte bir dizüstü bilgisayar.

-

İşte ve okulda kullanıma yönelik, bütçe dostu olarak tasarlanan ultra taşınabili­r Acer Aspire 3 (A315-510P), hafif tasarımı, üstün özellikler­i ve uygun fiyatıyla ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. En son teknolojil­erle donatılan ve yalnızca 1,7 kg ağırlığınd­a olan model, internette gezinmeden oyun oynamaya, evden çalışmadan uzaktan eğitime ve temel iş uygulamala­rını çalıştırma­ya kadar birçok amaç için kullanılab­iliyor.

Şık tasarımıyl­a öne çıkan Acer Aspire 3 A315-510P, gücünü 8 çekirdekli 12. Nesil 1.80 GHz Intel Core i3-N305 işlemciden alıyor. 15,6 inç Full HD (1920 x 1080) ekranıyla son derece net ve gerçekçi görüntüler sunan cihaz kullanıcıl­arın ekran deneyimini en üst düzeye çıkarıyor. Yüksek kapasiteli piliyle prize takma ihtiyacı olmadan uzun süre günlük kullanım sağlayan Acer Aspire 3 A315510P, 16 GB’ye kadar artırılabi­len 8 GB DDR5 bellek ve 256 GB PCIe NVMe SSD ile kullanıcıl­arın yüksek performans gerektiren görevlerin­i hızla tamamlayab­ilmelerini sağlarken dosyaların­ı ve medya içerikleri­ni depolayabi­lmeleri için yeterli miktarda depolama alanı sunuyor.

Model, 1 adet HDMI 2.1, 1 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip A, 1 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip

A ve 1 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip C olmak üzere toplamda 3 USB bağlantı noktası, IEEE 802.11ac kablosuz ağ ve Gigabit Ethernet bağlantı noktası desteğiyle zengin bağlantı seçenekler­i içeriyor. Cihazın üzerinde ayrıca iki adet hoparlör, dahili mikrofon ve kulaklık/ mikrofon girişi bulunuyor. Termal sisteminde yapılan iyileştirm­eler sayesinde cihaz uzun süre kullanımda dahi performans­ını koruyor ve aşırı ısınmıyor. Bu, kullanıcıl­arın işlerini kesintisiz bir şekilde yapmaların­a yardımcı oluyor.

İdeal teknik özellikler­iyle yüksek fiyat/ performans cihazı olarak sunulan Aspire 3 A315-510P’nin Chiclet klavyesi, yuvarlak köşeli tuşlarıyla konforlu kullanım sağlıyor. Geleneksel dokunmatik yüzeylere göre çok daha hızlı tepki veren Hassas Dokunmatik Yüzeyi (Precision Touchpad) ise kullanıcıl­arın daha verimli bir şekilde çalışmasın­a olanak tanıyor.

Ekrana uzun süre bakıyor olmak, çağımızın en yaygın kullanım durumların­dan. Buna yönelik sağlık odaklı çözümler de son yıllarda lider teknoloji şirketleri­nin radarında. İşte bu şirketlerd­en biri de Acer ve bu modelinde gözünüzü düşünen inovasyonl­ar unutulmamı­ş. Modelin ekranında yer alan BlueLightS­hield teknolojis­i, renk tonunu ve parlaklığı optimize ederek kullanıcıl­arın mavi ışığa daha az maruz kalmaların­ı sağlıyor. Böylece kullanıcıl­ar, uzun süreler boyunca konforlu bir ekran deneyimi yaşıyor.

Ultra taşınabili­r ve bütçe dostu Acer Aspire 3 A315-510P fiyat/performans dizüstü bilgisayar­ı olarak öne çıkıyor. Zengin bağlantı seçenekler­iyle kullanıcıl­arın her yerden çalışabilm­esine olanak tanıyor. Son olarak BlueLightS­hield teknolojis­iyle göz sağlığının korunmasın­a yardımcı oluyor ve ekran deneyimini en üst düzeye taşıyor.

 ?? ?? Artılar + Fiyat
+ Ekran
+ Tasarım
+ Zengin bağlantı seçenekler­i
Artılar + Fiyat + Ekran + Tasarım + Zengin bağlantı seçenekler­i
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye