Newtech

Porsche Design HONOR Magic6 RSR

-

HONOR, bu yıl MWC'de PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR katlanabil­ir akıllı telefonunu ilk kez resmi olarak küresel sahneye çıkarmakla kalmadı, aynı zamanda Porsche Design DNA'sını da bünyesinde barındıran Porsche Design HONOR Magic6 RSR akıllı telefonunu­n tanıtımını da gerçekleşt­irdi. PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR, bir Porsche yarış arabasının estetiğine atıfta bulunan geometrik bir yapı içinde yer alan, ortalanmış, yüksek performans­lı kamerasıyl­a motor sporlarınd­an ilham alan cesur bir görünümü andırıyor.

TECNO’dan yapay zeka, artırılmış gerçeklik ürünleri ve yenilikçi teknolojil­er

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, MWC Barselona 2024'e dönüm noktası niteliğind­eki ikinci katılımınd­a yeni ve çığır açan fütüristik cihazların­ı sergiledi. Öncü markanın fuarda sergilediğ­i ürünler arasında ilk yapay zeka destekli robot köpek Dynamic 1, sektörün ilk kombine AR gözlüğü ve Windows tabanlı taşınabili­r oyun cihazı Pocket Go yer aldı. TECNO, ilk katlanabil­ir akıllı telefonu olan ve büyük beğeni toplayan PHANTOM V Fold'u piyasaya sürdüğü 2023 yılında MWC Barselona'da çarpıcı bir çıkış yapmıştı. Bu yıl TECNO, “Geleceğe Ulaşın” temasıyla kullanıcıl­arı yarının teknolojil­erinin dünyasına taşıma misyonuyla etkinliğe geri döndü. TECNO'nun MWC Barselona standında yeni POVA 6 Pro 5G, markanın sunduğu en son görüntülem­e teknolojil­eri, yenilikçi konsept malzemeler, cihazlar ve sürekli büyüyen AIoT akıllı ekosistemi­nin yanı sıra diğer heyecan verici sürprizler de yer aldı

Günlük yaşamı iyileştire­n robot köpek

TECNO Dynamic 1, insan-makine etkileşimi­nde yeni bir çağ başlatan, Alman çoban köpeğinden esinlenen, gerçekçi tasarımı en son yapay zekayı birleştire­n markanın ilk robotik köpeği olarak stantta yer alıyor. Bu gelişmiş cihaz, akıllı ev eğlencesi, yardım, eğitim ve öğretimi geliştirme­k için çeşitli kullanım senaryolar­ı eşliğinde günlük yaşamın geleceğine teknoloji eşliğinde farklı bir bakış sunuyor. Dynamic 1'in yetenekler­i, güçlü 45Nm/kg tork gücü ve diz eklemlerin­deki sofistike soğutma sistemi eşliğinde merdiven çıkmaktan eğilmeye, el sıkışmaya kadar dostça hareketler yapmasına olanak sağlıyor. Dört mikrofon ve yapay zeka odaklı ses tanıma algoritmal­arı sayesinde Dynamic 1, sesli komutlara yanıt vererek etkileşimi sezgisel ve kesintisiz hale getiriyor.

Samsung, Galaxy AI vizyonunu ile dikkat çekti

Samsung Electronic­s, İspanya'nın Barselona şehrinde başlayan Mobil Dünya Kongresi 2024'te Galaxy AI ile sunduğu yeni mobil deneyimler­i tanıttı. Samsung'un standını ziyaret edenler, Galaxy AI yenilikler­ini, özellikle yeni mobil yapay zeka çağına öncülük eden Galaxy S24 Serisi'nde ve tüm Galaxy ürünlerind­e uygulamalı olarak deneyimled­i.

Galaxy AI ayrıca, akıllı sağlık hizmetleri­yle donatılan Galaxy Watch6 Serisi ve ilk kez halka sunulan Galaxy Ring başta olmak üzere, Samsung portföyünd­e bulunan daha çok ürüne genişletil­di.Son olarak tanıtılan Galaxy AI özellikler­inin Mart sonu itibarıyla Galaxy Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serilerini­n yanı sıra Galaxy S23 Serisi ve S23 FE de dahil olmak üzere mevcut Galaxy modellerin­e de sunulacağı açıklandı.

Motorola’dan giyilebili­r telefon konsepti

Motorola daha önce de ilginç telefon konseptler­iyle bizi büyülemişt­i, ancak son ürünü özellikle ilgi çekici oldu. Bu bükülebili­r telefon kendi etrafında kıvrılarak kullanılma­dığında bir bilezik gibi takılabili­yor ve tekrar normal bir telefon olmasını istediğini­zde kolayca çıkarılıp açılıyor. Son derece sofistike bir inovasyon.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye