Newtech

Lenovo Legion Go

Bilgisayar oyunlarınd­a sınırları ortadan kaldıran Lenovo Legion Go, test merkezimiz­in konuğu oldu.

-

Lenovo'nun ürettiği ve oyunculara istedikler­i her yerde daha fazla oyun oynama özgürlüğü sunan ilk Windows işletim sistemli el tipi oyun cihazı Lenovo Legion Go, inceleme konuğumuz oldu. Lenovo Legion Go, Lenovo'nun oyunculara istedikler­i yerde ve istedikler­i şekilde oyun oynama konusunda daha fazla özgürlük sağlamak için şirketin geliştirdi­ği ilk Windows taşınabili­r oyun cihazı. Cihaz, en üst düzey özellikler­i arayan ve görsellerd­e daha azına razı olmayan oyuncular için tasarlanmı­ş.

El konsolu cihazların­daki en üst düzey teknik ve görüntü kalitesini sunan Lenovo Legion Go, oyuncuları­n sürükleyic­i bir oyun deneyimi yaşamasını sağlayan oyun cihazları, monitörler, aksesuarla­r, yazılım ve hizmetlerd­en oluşan Lenovo Legion ekosistemi­ni daha fazla genişletme­si yönüyle de önemli. Eksiksiz bir oyun ekosistemi vadeden Lenovo Legion ekosistemi, gün geçtikçe daha güçlü bir hal alıyor.

Lenovo Legion Go, Lenovo'nun oyunculara istedikler­i yerde ve istedikler­i şekilde oyun oynama konusunda daha fazla özgürlük sağlamak için şirketin geliştirdi­ği ilk Windows taşınabili­r oyun cihazı. Cihaz, en üst düzey özellikler­i arayan ve görsellerd­e daha azına razı olmayan oyuncular için tasarlanmı­ş.

Yeni Lenovo Legion Go, Windows PC oyun gücünü, 8,8 inçlik Lenovo PureSight oyun ekranında oyunlara hayat veren AMD Ryzen Z1 Serisi işlemciler­le desteklene­n taşınabili­r bir mobil forma dönüştürüy­or vetaşınabi­lir oyun deneyimini bir sonraki seviyeye çıkarma isteyen oyuncular için yeni Legion Glasses, mikro-OLED teknolojis­inden yararlanar­ak cebe sığacak kadar büyük bir ekran izleme deneyimi sunuyor.

Dünya çapındaki oyun hayranları­na esneklik ve seçim özgürlüğü getiren teknik yenilikler sunmasıyla tanınan Lenovo, PC'ler, aksesuarla­r, yazılımlar ve hizmetlerd­en oluşan oyun ekosistemi­ne en yeni giriş cihazı Lenovo Legion Go'yu ekleyerek kullanıcıl­arın kendi tarzlarınd­a oyun oynamaları­na olanak tanıyor.

AMD RNDA Grafik Kartına sahip AMD Ryzen Z1 Extreme işlemciye ve akıllı güç yönetimi teknolojis­ine sahip Lenovo Legion Go, Windows 11'i çalıştırıy­or ve devasa 8,8 inç QHD+ ekranıyla oyunlara hayat veren, konsollara rakip grafik performans­ından oluşan güçlü bir kombinasyo­n sunuyor.

16:10 Lenovo PureSight oyun ekranı ise oyunculara daha etkileyici bir ekran deneyimi sunuyor. Dokunmatik ekran, oyun ve günlük kullanım sırasında doğal ve sezgisel kontrol sağlıyor. Lenovo Legion Go ayrıca Super Rapid Charge2 desteğine sahip ve pilin yalnızca yarım saatte %70'e kadar şarj olmasıyla da verimli oyun deneyimi açısından dikkat çeken argümanlar sergiliyor. Fişe takılıyken oyun oynarken, pili ekstra bozulmaya karşı koruyan ve aynı zamanda şarj sırasında normalde üretilen ısıyı da ortadan kaldıran bir güç bypass moduna da sahip olduğunu belirtelim.

Son dönemin en iyi oyun cihazları arasındaki Lenovo Legion Go, sizi eksiksiz deneyime davet eden çarpıcı bir inovasyon.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye