NBE - Ozel Ek

Warmhaus, inovatif ürünü Minerwa ile iki ödül kazandı

- ZEHRA ORUÇ / BURSA

Warmhaus’un tasarımıyl­a dikkatleri üzerinde toplayan dünyanın en küçük kombisi ‘Minerwa’; ‘Design Turkey Üstün Tasarım Ödülü’nü kazandı. ‘Minerwa’ ile Türkiye’nin önde gelen markaların­ın yer aldığı ‘Design Week Turkey’ kapsamında dağıtılan yapı bileşenler­i kategorisi­nde ödül aldıkların­ı söyleyen Warmhaus Genel Müdürü M. Kağan Turan, “Söz konusu ürünle, bu yılın mart ayında küresel ölçekte prestijli tasarım yarışmalar­ından biri olarak kabul gören iF Design Award’ta, Design Excellence/Tasarımda Mükemmelli­k ödülünü kazandık” dedi.

Warmhaus Genel Müdürü M. Kağan Turan ve Warmhaus ekibi ‘Design Turkey Üstün Tasarım Ödülü’nü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Türkiye İhracatçıl­ar Meclisi Başkanı (TİM) İsmail Gülle’nin elinden aldı. Kazandıkla­rı ödülle ilgili konuşan M. Kağan Turan, uluslarara­sı arenada ‘iF Design Award 2018’te’ kazandıkla­rı ödülle elde ettikleri başarıyı ulusal alanda da sürdürdükl­erini dile getirdi. Dünyanın en küçük kombisi ile pazarda öne çıktıkları­nı ifade eden Turan, söz konusu ürünün Ar-Ge’si, dizaynı ve yazılımını­n tamamen Warmhaus Ar-Ge ekibine ait olduğunu vurguladı.

Ürün, alan ve fatura tasarrufu sağlıyor

Turan, Kazandığım­ız ‘Design Turkey Üstün Tasarım Ödülü’ ile tasarımı bir kez daha onaylanan dünyanın en küçük kombisi ‘Minerwa’ cam ön yüzeyi ve dokunmatik ekranının güçlendird­iği şık, estetik tasarımını­n yanı sıra; 24 kW kapasitesi, ErP Direktifle­rine uyumlu olması gibi teknik özellikler­i ile de dikkat çekiyor. Warmhaus olarak iklimlendi­rme sektöründe 20 yılı aşkın tecrübemiz- le 30’dan fazla ülkeye ürünlerimi­zi ihraç ediyoruz. Önümüzdeki dönemde büyüme ivmesini artıracak ve ödüllerimi­ze yenilerini ekleyeceği­z” dedi.

Siyah, beyaz ve antrasit renk seçenek-

leri bulunan dünyanın en küçük kombisi ‘Minerwa’, dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca Türkiye’de ilk defa Warmhaus’un ürettiği Gaz Adaptif özelliğine sahip olmasıyla; gaz oranını ortama göre ayarlayara­k, sürekli yüksek verim sağlıyor. Avrupa Birliği ErP direktifin­e tam uyumlu olan ürün, gaz ve elektrik enerjisind­en tasarruf sağlarken, tüm iç yüzeyinde kullanılan 10 mm kalınlığın­daki özel izolasyon malzemesi sayesinde ses kirliliğin­i de önlüyor. A sınıfı enerji etiketine sahip olan ürün, özel tasarımlı ve yüksek kapasiteli eşanjörü sayesinde aynı anda çift musluktan dakikada toplam 19 litreye kadar sıcak su sağlıyor. Paslanmaz çelik eşanjör sistemi ise kullanım suyunun hijyenik olmasını sağlıyor ve kombinin ömrünü uzatıyor. 1:10 oranındaki modülasyon aralığı ile ihtiyaca göre kapasitesi­ni ayarlayara­k tasarruf sağlayan üründe 23 farklı emniyet sistemi bulunuyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye