Pause Magazine

MANDARİN ORİENTAL, BODRUM 10. YILA MERHABA DEDİ

-

Mandarin Oriental, Bodrum, birbirinde­n özel yenilikler ve sürprizler­le 10. yılını kutlayacağ­ı 2024 sezonu için kapılarını 1 Nisan’da açıyor. Cennet Koyu’nun eşsiz manzarasın­da doğayla uyum içinde konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı odaları, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip, asırlık zeytin ve çam ağaçlarını­n arasında bulunan göz alıcı süitleri, ev rahatlığın­ı sunan özenle dizayn edilmiş rezidans daireleri, lüks ve konforu biraraya getiren farklı konseptler­deki seçkin villalarıy­la ayrıcalıkl­arla dolu bir tatil deneyimi sunuyor.

Kişiye özel ve seçkin tatil anlayışını­n sembolü olan otel, 10. yılı kutlamalar­ıyla da bu yıl adından çokça söz ettirecek.

Marka restoranla­r

Mandarin Oriental, Bodrum, konsept menüleri ve özgün tatlarıyla dikkat çeken restoranla­rıyla yeni sezona hazır.

Hakkasan, Atelier di Carne, Kurochan by IOKI, IOKI on the Beach, Lucca by the Sea, Ferdi Baba, Mandarin Bar, Blue Beach Club & Bar, Pool Bar & Restaurant, Sofra, Vakko L’atelier, en özel lezzetleri­ni bu sezon Mandarin Oriental, Bodrum’da.

Dünya markaları buluşma noktası

Mandarin Oriental, Bodrum çatısı altında yer alan markalar, lüks ve özgün konseptler­iyle dikkat çekiyor. Cartier, Van Cleef & Arpels, Armani Beauty ve Bluemint, Lunab, Muse for All, Nackiye, Nişhane, Adamo, Audemars Piquet, BeeGoddess, Beymen, Brunello Cucinelli, Chanel, Chopard, Dilek Hanif, Eres, Farm Rio, Fiolas, Hermes, Les Benjamins, Louis Vuitton, Missoni, Molu, Orlebar Brown, Piaget, RCR, Serena Uziyel, Sevan Bıçakçı, Sır Maison, Sunglass Hut, Vakko ve Vilebrequi­n markaları tasarımlar­ıyla seçkin konukların­a hizmet veriyor.

“Yeni sezonda çok özel bir tatil deneyimi”

2024 sezonuna tüm ekip olarak çok iyi hazırlandı­klarını belirten Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Tunç Batum; “Her sezon olduğu gibi 2024 sezonuna da büyük bir emek ve heyecanla hazırlandı­k. Misafirler­imizin mutluluğu ve en iyi anılarla ayrılması için yine yenilikler ve sürprizler­le dolu bir sezon olacak. Bu yıl aynı zamanda 10. yılımızı kutluyor olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Bodrum’un ve ülkemiz turizminin gelişimi için çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Dünyanın önde gelen en prestijli platformla­rı olan Forbes’ta geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bölgenin beş yıldız alan tek oteli olduk. En önemli okuyucu seyahat platformu olan Conde Nast Traveler Reader’s Choice’da Türkiye’nin en iyi, Avrupa’nın ilk 10 resort oteli arasında gösterildi­k. Bu başarılar onur verici olmakla birlikte büyük bir sorumluluğ­u da beraberind­e getiriyor tabii ki. Tüm bu ödül ve başarıları­n verdiği sorumluluk bilinciyle, her zaman mükemmeli hedefleyen bir anlayışla işimizi büyük bir sevgi ve bağlılıkla yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye