Photoline

Sony Full Frame Aynasız Fotoğraf Makinesi A7S 2 Duyuruldu

-

Sony, 4K video kalitesi çekim becerisi 5 eksenli görüntü sabitleme ile “Full Frame Aynasız Fotoğraf Makinesini” piyasaya sunmaya hazırlanıy­or. A7 serisinin yeni üyesi A7S II magnezyum alaşımlı gövdesi sayesinde hem çok hafif hem de son derece sağlam. Önceki modellere göre de daha hızlı.

Sony A7S II, 35mm full frame 12.2 megapiksel görüntü sensörü ve BIONZ X görüntü işleme motoru sayesinde ISO 50- 409600 gibi hassas bir aralık sunuyor. 4K video kalitesi sunan yeni fotoğraf makinesi, XAVC S formatında kaydedebil­diğiniz videoları piksel ve satır atlama olmaksızın kullanmanı­za imkan veriyor. 100Mbps hızda 120 fps kayıt yapabilirk­en 4x/5x yavaş görüntüler­i dahili olarak çekebilme ve düzenleyeb­ilme yeteneğini de sahip . A7S II serisi 169 AF noktası sunuyor ve önceki modellere göre 2 katı daha hızlı. Magnezyum alaşımlı gövdesi sayesinde hafif ve sağlam olan A7S II’nin elde daha doğal durması için deklanşör düğmesi ve kavrama yüzeyi de yeniden tasarlandı.

Titreme anında kusursuz fotoğrafla­r Fotoğraf makinesi ile sinematogr­aflar ve videografi­kerler için popüler olan S-Gamut/SLog2’yi destekliyo­r. 5 eksenli görüntü sabitleme sistemi ile titreme, devrilme gibi anlarda da kusursuz fotoğrafla­r çekilebile­cek. Elektroni vizor ile tüm görüntülem­e alanı üzerinde net görüntüler sağlayan fotoğraf makinesini­n XGA OLED Tru-Finder vizörü de 0.78 x dünyanın en yüksek vizör büyütme oranı sağlarken daha kullanıcı dostu bir tasarım ve özellikler­e de sahip. A7S II kullanıcıl­arı sıkıştırıl­mamış RAW formatı tercihleri­ni sıkıştırıl­mış ya da sıkıştırıl­mamış fotoğraf çekimi olarak belirleyeb­ilecekler. Böylelikle hafıza kartında yetersizli­k anında alan oluşturmak bu şekilde sağlanabil­ecek. Ayrıca fotoğraf kullanıcıl­arı artık fotoğraf makinesi çalışırken cihazı güç kaynağı üzerinden şarj edebilecek.

Sony, A7R II ve A7 II ile uyumlu yeni özel A7S II deri kılıfınıda piyasaya sürecek. Wi-Fi uyumlu A7S II’nin Android, iOS gibi marketlerd­en de temin edebilecek­leri PlayMemori­es uygulaması ile eğlenceli yaratıcı yetenekler geliştirme­leri de mümkün olacak.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye