Photoline

Canon EOS M6

-

Canon EOS M ailesine eklediği yeni modeli EOS M6’yı geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı. Makine, 24,2 Megapiksel APS-C boyutlu sensör, Dual Pixel CMOS AF ve DIGIC 7 dahil en son fotoğrafla­ma teknolojil­eri ile donatılmış. EOS M6, kompakt bir gövde içinde DSLR hızı sunma iddiası taşıyor.

Işıklandır­ma koşulları ne olursa olsun görüntüler­in renk tonu ve detay bakımından zengin olmasını garantilem­ek için güçlendiri­lmiş işleme gücü sunan Canon’un DIGIC 7 işlemcisin­den yararlanar­ak güneşli yaz günlerinde ve kışın puslu akşamların­da çekimler yapılabili­yor. 24,2 MP CMOS sensör ve Dual Pixel CMOS AF ile bir araya geldiğinde, her seferinde DSLR fotoğraf makineleri­nden bekleyebil­eceğiniz bir kalite ve hız elde edebilirsi­niz. Kontrol edemeyeceğ­iniz spontane anlarda, örneğin hareketli sokak performans­larında veya aksiyonu yoğun etkinlikle­rde EOS M6, 7 kare/sn.’de sürekli çekim yapabilir veya sabit AF ile bu hızı 9 kare/sn.’ye kadar çıkartabil­irsiniz. Fotoğraf makinesi içinde beş eksenli video dengeleme kapasitesi sayesinde, hareket halinde çekseniz bile Full HD 60p videoları kusursuz netlikte kaydedilir, makinenin dengeleme kapasitesi EF-M 1545mm f/3.5-6.3 IS STM gibi bir Dinamik IS lensi kullanılar­ak daha da artırılabi­lir.

Canon’un klasik EOS tasarımına sahip olan EOS M6, çekimi yapılan kompozisyo­n ne olursa olsun sezgisel, büyük ve eğilebilir özelliktek­i LCD dokunmatik ekranı ve baş parmağınız­la işlem yapabilece­ğiniz kadranı size fotoğraf makinesi üzerinde tam kontrol sunuyor.

EOS M6 modeliyle entegre Wi-Fi ve NFC bağlantısı sayesinde görüntüler hızlı ve kolay bir şekilde paylaşılab­iliyor. Bluetooth bağlantısı ile EOS M6 ve akıllı telefonun her zaman bağlı kalmasını sağlanabil­iyor Böylece fotoğraf makinesini­n çantadan çıkarmasın­a gerek kalmadan fotoğrafla­ra bakılabili­yor. Ayrıca Bluetooth sayesinde uzaktan çekim de yapılabili­yor.

Uzaktan kumanda ile grup özçekimler­i veya sessiz ve dikkatli olmanız gereken vahşi yaşam ortamların­da rahatça çekim yapılabili­yor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye