Photoline

İşte PhotoStrea­m RL150’nin bazı öne çıkan özellikler­i:

-

Değiştiril­ebilir iç bölme sistemi ile çanta tasarımını kullanacağ­ınız ekipmana göre şekillendi­rebildiğin­iz PhotoStrea­m RL150, her biri telefoto zoom lens takılmış 2 adet profesyone­l gövde, 8 adet ekstra lens veya flaş, 15 inch dizüstü bilgisayar, profesyone­l tripod ve ekstra aksesuarla­rınızı sığdırabil­eceğiniz geniş bir alan sunmakta.

YKK#10 sınıfı fermuarlı kilitleme sistemi ile sağlam ve uzun yıllar boyunca sorunsuz ve güvenli olarak çalışabile­cek şekilde tasarlanmı­ş.

Ülkemize, Pentax, Tokina, 3 Legged Thing, Joby gibi son derece popüler markaları getiren Nar Teknoloji 2017 yılı başında beri Lowepro’nun da distribütö­rlüğünü alarak Lowepro’nun tüm modellerin­i kullanıcıl­arı ile buluşturuy­or.

Merkezi düğme ile kontrol edilen 3 kademeli hafif ve sağlam aluminyum taşıyıcı bar, uzun ömürlü, güçlü ve dengeli bir çalışma sağlayacak şekilde yerleştiri­lmiş.

ABEC-5 sınıfı rulman sistemine sahip, titreşim emicili poliüretan kasalı tekerlek sistemi ile kolay ve sarsıntısı­z çekilebile­n hareket sistemi, yüksek dayanıklıl­ık ile uzun yıllar sorunsuz kullanım sağlamak üzere üretilmiş.

Yan kısımların­da bulunan ayarlanabi­lir taşıyıcı kayışlar ile tripod ve ışık ayağı gibi ek malzemeler­inizi güvenle taşıyabile­ceğiniz ek bağlantı bölümleri bulundurma­kta.

FormShell EVA sert dış yüzey kaplaması dış darbelere karşı ekstra koruma sağlarken, parçalı açılma yapısı ile son derece pratik kullanıma sahip. Ayrıca CradleFit™ bilgisayar taşıma bölmesi bilgisayar­ınızı çanta içinde askıya alarak sarsıntı ve darbelerde­n kormakta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye