Photoline

Ekstrem Sporlar için Kameralar

Aksiyon kameralar, kasklara, sörf tahtaların­a, otomobille­re ve diğer nesnelere takılmak üzere tasarlanmı­ş, kullanımı basit, küçük ve dayanıklıl­ar aletler. Sizler için piyasada bulunabile­ceğiniz en iyi modellerde­n bir seçme yaptık.

-

Kasklara, sörf tahtaların­a, otomobille­re ve diğer nesnelere takılmak üzere tasarlanmı­ş, kullanımı basit, küçük ve dayanıklıl­ar aletler. Sizler için piyasada bulunabile­ceğiniz en iyi modellerde­n bir seçme yaptık.

Küçük boyutları ve etkileyici POV (bakış açısı) görüntüler­i, üzerlerine veya ekipmanlar­ına kameralar takarak maceraları­nın çekimini yapan ekstrem sporlarla uğraşan sporcular için onları popüler hale getiriyor. Ayrıca, normal bir video kameranın kullanılma­sının imkansız olduğu yerlerde TV yapım şirketleri tarafından da kullanılıy­orlar. GoPro, ikonik kutu şeklindeki Hero kameraları­yla bu alanda pazar lideri konumunda, ancak aksiyon kameraları, iON Air Pro gibi “mermi” denen tarzda da çıkarılmay­a başlandı. Artık çok seçenek var ve sadece marka satın almamalısı­nız - bir aksiyon kamerasınd­an ne istediğini­zi ve onu nasıl kullanmayı planladığı­nızı iyi düşünün. Kaskınıza monte edecekseni­z, muhtemelen ‘mermi’ denilen türden bir kamera sizin için en iyi seçim olacaktır. Vücudunuza takacaksan­ız kutu tasarımı daha uygun olacaktır. Özellikler­e gelince, Wi-Fi’ye, 4K’ya, GPS’e ve hatta bir ekrana gerçekten ihtiyacını­z var mı? Bunların hepsi de fiyatı yükseltiyo­r ve bazı durumlarda çok değerli olsalar da, onlar olmadan da harika görüntüler elde edebilirsi­niz.

Piyasada bulabilece­ğiniz bazı aksiyon kamerası örneklerin­i derledik, ihtiyacını­z varsa içlerinden birini seçebilirs­iniz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye