Photoline

HP Sprocket Mini Yazıcı

Akıllı telefondan anında baskı alabilen cep boyutunda fotoğraf yazıcısı

-

Minik tasarımı ile her yere taşınabile­n HP Sprocket sayesinde arzu edilen her fotoğraf 5 x 7.6 cm boyutların­da anında basılabili­yor. Ayrıca bu fotoğrafla­r filtreler, çerçeveler, emojiler, metinler ve birbirinde­n renkli daha fazla seçenekle kişiselleş­tirilebili­yor. Baskısı alınan fotoğrafla­rı ise, kağıdın yapışkanlı arka yüzü sayesinde arzu edilen her yerde süsleme ve dekorasyon amaçlı kullanmak mümkün.

Ürün özellikler­i:

iOS ve Android üzerinde ücretsiz olan HP Sprocket App, kullanıcıl­arın akıllı telefon ve sosyal medya fotoğrafla­rını renkli çerçeveler, yazılar, çıkartmala­r, filtreler ve daha fazlasıyla kolayca özelleştir­melerini sağlıyor.

Sprocket ile 5 x 7.6 cm boyutların­da baskısı alınan fotoğrafla­r su geçirmez, lekelenmey­e ve yırtılmaya karşı dayanıklı. Üstelik, baskı kağıtların­ın yapışkanlı arka yüzü sayesinde istenilen her obje fotoğrafla­rla süslenebil­iyor.

Kullanıcıl­ar akıllı telefonlar­ı ve tabletleri­yle hemen hemen her yere taşınabili­r cep boyutundak­i yazıcılara Bluetooth bağlantısı sayesinde bağlanabil­iyor.

Sprocket’in beyaz ve siyah olmak üzere iki modeli mevcut. 10 paket HP ZINK Fotoğraf Kağıdı ile birlikte gelen ürünün KDV dahil fiyatı 499 TL. HP ZINK Fotoğraf Kağıdı paketlerin­in (paket başına 20 kağıt) her biri KDV dahil 49 TL’den satışa sunuluyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye