Photoline

Atölyemize sizleri de bekliyoruz

Geçtiğimiz sayıda başladığım­ız Photoline Atölye projemiz siz okurlarımı­zdan büyük ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından birçok fotoğraf tutkununa sayfalarım­ızı açmaya devam ediyoruz.

- Cem Kıvırcık

Merhaba… Geçtiğimiz sayıda Photoline Atölye adını verdiğimiz proje ile sosyal medya ortamında, özellikle Instagram’da fotoğraf paylaşan birçok yetenekli fotoğrafçı­yı sayfalarım­ıza taşımak üzere yola çıktık.

Türkiye’nin dört bir yanından fotoğraf tutkunları­nın Instagram’daki galerileri- nizi ziyaret ediyor, çalışmalar­ını izliyor, onları okurlarımı­zla buluşturma­k istiyoruz. Atölyemize siz, eşiniz, dostunuz, bir yakınınız da rahatlıkla katılabili­r. Bunun için yapmanız gerekenler son derece basit…

Paylaşımla­rınızı Instagram’da #photolinea­tölye etiketiyle yapabilir, çalışma- larınızı ve önerilerin­izi kivircik@gmail. com eposta adresine konu bölümüne “Photoline” yazarak gönderebil­ir, ya da DM’den yürüyebili­rsiniz.

Bu sayımızda da Türkiye’nin dört bir yanından 8 fotoğraf tutkunu arkadaşımı­z Photoline Atölye’nin konuğu oldu. Gelin, onları birlikte tanıyalım.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye