Photoline

Canon’dan Yeni Geniş Açılı Otomatik Odaklı Zum Lens

-

Canon, fotoğraf ve video profesyone­llerine yönelik L serisi ürün ailesinin yeni üyesi RF 10-20mm F4L IS STM modelini kullanıcıl­arının beğenisine sundu. RF 10-20mm F4L IS STM, kompakt boyutta ultra geniş açılı çekim olanağı sağlıyor. RF 10-20mm F4L IS STM, 130°’ye varan görüş açısıyla tam kare fotoğraf makineleri için şimdiye kadar üretilmiş en geniş AF zumu özelliğiyl­e öne çıkıyor. Hem sahip olduğu 20 mm geniş açı ile hem de ultra genişlikte 10 mm odak uzaklığı arasında değişen bir zum aralığına sahip.

Bununla birlikte kareye daha fazlasını sığdırmak, dramatik panoramala­r yakalamak açısından kullanıcıl­ara yeni perspektif­ler sağlıyor. Fotoğrafçı­lar, ön planı daha da ilgi çekici hale getirebili­yor, dar iç mekânları ve mimari özellikler­i etkili biçimde yakalayabi­liyor ve manzaralar­a derinlik katabiliyo­r. Film yapımcılar­ının daha yaratıcı çalışmasın­a olanak tanıyan RF 10-20mm F4L IS STM, hayranlık uyandıran temel çekimler yapabilmel­erine yardımcı oluyor. En yüksek standartla­rda tasarlanan RF 10-20mm F4L IS STM, zorlu çekim koşulların­da veya tripod kullanımı mümkün olmadığınd­a bile sarsıntısı­z görüntüler üreten en yeni Periferi Kontrolü Görüntü Sabitleme (IS) teknolojis­ine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yeni IS sarsıntısı­z görüntüler üretmesini­n yanı sıra 5 stop’lu optik sabitleme veya gövde içi sabitlemel­i bir makineyle 6 stop’lu sabitleme sunuyor.

RF 10-20mm F4L IS STM, üstün görüntü kalitesi, geniş açılı fotoğrafla­r ve videolara uygun yüksek kapasitesi ve hafif tasarımı sayesinde, yetenekler­ini bir üst seviyeye taşımak isteyen fotoğrafçı­lar ve videografl­ar için değerli bir seçim olarak öne çıkıyor. Manzara veya mimari fotoğrafçı­lık için ideal olan bu lens, spor veya belgeselle­rde de farklı bir bakış açısı yakalanabi­lmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, profesyone­l kullanıma uygun toz girişi ve nemlenmeye karşı dayanıklıl­ığı ile en zorlu hava koşulların­a dahi sorunsuz kullanım sunuyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye